BBA în managementul hotelier internațional

Generalități

Programul de descriere

Puteți transforma un hotel într-o experiență de neuitat? Combinați servicii excelente, durabilitate și maximizarea profitului? Dacă doriți să faceți o diferență, acest program este pentru dvs.!

În ospitalitate, crearea unei experiențe pentru oaspeți este importantă. Cum răspunzi la individualizarea societății și cum te confrunți cu un client din ce în ce mai critic? Veți învăța în programul nostru de management hotelier. După absolvire, veți fi gata să faceți pasul extra cu profesionalismul, creativitatea și ideile inovatoare.

Prezentarea studiului

În patru ani, veți învăța cum să vă dezvoltați într-un manager hotelier complet. Unde vă veți găsi locul de muncă visat? Gândește-te mare, gândește-te oriunde, pentru că studenții noștri lucrează în întreaga lume. Dar mai întâi de toate. Trebuie să vă dezvoltați, pentru a ajunge acolo. Vă vom ajuta să învățați lucrurile pe care trebuie să le cunoașteți, să vă îmbunătățiți abilitățile și să vă oferim cursuri de formare la locul de muncă. Cu programul nostru, vă vom oferi tot ce aveți nevoie pentru a-ți obține viitorul loc de muncă!

Anul 1

Cele două module de primul an sunt oferite în mod alternativ.

Cunoașterea fundamentelor operațiunilor hoteliere. Acest modul este o introducere în Managementul Operațiunilor și Sisteme Informatice de Management în organizațiile de management al ospitalității, în combinație cu instruirea practică în compania de instruire internă Sibelicious.

Înțelegerea industriei de management al ospitalității. Veți învăța cum să vă ocupați de elementele de bază ale finanțelor, economiei, marketingului, dreptului afacerilor

Competențele învățate în aceste module sunt reunite la sfârșitul anului într-un proiect final. Într-un grup mic de elevi, veți face un prototip al "hobby-ului viitorului"!

Anul 2/3 Faza principală I

Anul 2 constă dintr-un total de 3 module, dintre care al doilea și al treilea sunt oferite în mod alternativ.

Dezvoltarea de persoane și organizații
Priviti cu atentie aspectele comportamentale ale colaborarii cu oamenii din organizatii. (Cursuri: Comportament organizatoric, Dreptul afacerilor

Gestionarea performanței și inovării în afaceri
Aflați cum să vă ocupați de relațiile cu clienții, de marketingul serviciilor și de strategiile de stabilire a prețurilor. (Cursuri: Contabilitate, Managementul operațiunilor, Sisteme informatice de management și Marketing)

Explorarea Industriei Ospitalitatii Internationale
În această perioadă de plasare practică de 5 luni, veți experimenta existența și lucrul într-o atmosferă ospitalității transfrontaliere din viața reală din străinătate.
Plasarea practică

Pentru a asigura că toți studenții pot fi vizitați de lectorul lor de supervizare și în conformitate cu orientările de siguranță și securitate ale Breda University of Applied Sciences este urmată o politică de grupare geografică și plasamentele se află în următoarele țări și regiuni:

Belgia Franța Germania Spania

* Vă rugăm să rețineți că aceste destinații s-ar putea schimba din cauza unor circumstanțe neprevăzute.

Anul 3

Crearea excelenței în managementul ospitalității
Principalul obiectiv al acestui modul este managementul strategic. Acesta examinează posibilitățile strategice ale organizațiilor și vă încurajează să vă integrați, la nivel strategic, ceea ce ați învățat în cursurile anterioare, pe baza abilităților de investigare.

Anul 4

În ultimul an, alegeți un context personalizat în care veți efectua teza de licență și veți avea posibilitatea de a finaliza o componentă curriculum personalizată (de exemplu, o minori, un loc de muncă, un raport consultativ, un plan de afaceri). Sub supravegherea unui antrenor personal, veți lucra la teza finală, pe care o veți apăra la sfârșitul anului.

Încărcarea și coaching-ul de studiu

Sarcina de studiu
Sarcina de studiu diferă pe fiecare temă, dar veți petrece o medie de 32 de ore pe săptămână în școală. Aceasta înseamnă următoarele cursuri, lucrul la proiecte și sarcini și pregătirea evaluărilor. În timpul operațiunilor săptămânale practice veți lucra cu normă întreagă în catering, bucătărie, restaurant sau în spatele recepției școlii noastre.

Coaching de studiu
În timpul anilor petrecuți la Hotel Management, veți participa la Programul de dezvoltare a managementului. Aici creați un plan de dezvoltare personală (PDP). Acest document se caracterizează printr-un conținut dinamic și în continuă evoluție, care va fi, împreună cu rezultatele dvs., punctul de plecare în întâlnirile dvs. cu antrenorul dvs. de studiu. Antrenorul dvs. vă va monitoriza progresul și dezvoltarea pe parcursul experienței dvs. academice și vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate din partea dvs.

Consilier pentru studenți
Consilierul elev oferă informații, sfaturi și îndrumări referitoare la alegerile educaționale și ocupaționale, condițiile de studiu și granturile studenților. Aceasta este și persoana care trebuie să se adreseze dacă doriți să discutați despre problemele personale care ar putea afecta viața dvs. ca student.

Cerințele de admitere

Pentru acest program, cerințele de admitere sunt:

Un echivalent al diplomelor olandeze de învățământ secundar general superior (havo) sau nivel preuniversitar (vwo) este, în general, obligat să se înscrie într-un program de studii de la Breda University of Applied Sciences .

Vă rugăm să găsiți nivelul dvs. de educație în lista de diplome non-olandeze în comparație cu sistemul de învățământ olandez.

După ce ați primit cererea, vă vom informa dacă îndepliniți cerințele educaționale. Dacă există vreo îndoială, vom avea o diplomă evaluată de Nuffic (Olanda pentru o cooperare internațională în învățământul superior) pentru consiliere.

Test de Limba Engleza ca limba straina

De asemenea, vi se va cere să demonstrați rezultatele suficiente ale unuia dintre aceste teste:

  • CAE (Certificat avansat Cambridge) sau CPE (Certificat de competență în limba engleză)
  • Testul IELTS (scorul minim total al benzii de 6,0 și subclasa minimă de 6,0 pentru vorbire)
  • Testul TOEFL (scor minim de 80 bazat pe internet și minimum subscore de 20 pentru vorbire)

Scutiri de la examenul de limba engleza

Nu este necesar să trimiteți rezultatele testelor în limba engleză pentru a putea participa la un program în limba engleză dacă:

  • esti un absolvent olandez havo sau vwo
  • limba de predare a școlii sau universității secundare la care ați participat sau la care participați este limba engleză într-o țară maternă vorbitoare de limba engleză (adică una dintre următoarele țări: Australia, Canada (exclusiv Quebec), Irlanda, Noua Zeelandă, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii)
  • ați obținut o diplomă inclusă în lista de diplome compilate de Nuffic și unul dintre subiectele dvs. de examen a fost engleza.

Pista de 3 ani

Dacă diploma de școală secundară este comparabilă cu diploma olandeză, este posibil să fiți eligibil pentru înscrierea pe pista de trei ani.

După licență

În calitate de manager în domeniul ospitalității, supravegheați operațiunile unei organizații care funcționează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și 365 de zile pe an. Absolvenții noștri lucrează în întreaga lume, în întregul spectru al industriei ospitalității, de exemplu, la hoteluri, stațiuni de vacanță, companii de croazieră, restaurante de petrecere sau locuri de conferință.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our insti ... Citeste mai mult

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our institute. Citește mai puţin