Despre

Sectorul sănătății crește foarte rapid și problemele legate de sănătate devin tot mai importante. În consecință, necesitatea ca manageri și specialiști capabili să se ocupe de problemele de management al sănătății devine esențială. Una dintre principalele provocări ale managementului sănătății este scăderea presiunii costurilor și creșterea tehnologiei medicale, asigurând în același timp cele mai bune niveluri de eficiență.

Pentru a realiza acest lucru, specialiștii în managementul sănătății și managerii cu cunoștințe în domeniul sănătății, împreună cu mediul de afaceri și economie sunt obligați. Studiile B.Sc. Managementul sanatatii in AFU din Dubai este proiectat pentru a fi piatra de temelie a studentilor intr-un viitor stralucit. Acest lucru se realizează prin oferirea unui nivel ridicat de cunoștințe și abilități tehnice care să le permită să își dezvolte cariera și viitorul.

Structura generală a programului și proiectarea curriculară

Programul este oferit ca un program de patru ani, inclusiv pentru un an preliminar. Dacă este necesar, acest an preliminar oferă studenților cursuri de instruire intensivă în limba engleză, care este limba principală de instruire a cursurilor. De asemenea, oferă abilități de calculator care sunt esențiale pentru a introduce studenții la revoluția tehnologică care produce în permanență informații proaspete și pentru a le ajuta să monitorizeze astfel de descoperiri pe internet și în universități din întreaga lume.

Gradul se acordă după finalizarea cu succes a programului de management al sănătății, care cuprinde 123 de ore de credit, în mod normal finalizate în cel puțin trei ani universitari. Fiecare semestru este compus din 15 săptămâni, excluzând perioada de examinare finală.

Obiectivele programului

Să protejeze și să avanseze sănătatea oamenilor prin dezvoltarea și aplicarea cunoștințelor pentru prevenirea bolilor și protejarea publicului larg de rău.

 1. Să protejeze și să avanseze sănătatea oamenilor prin dezvoltarea și aplicarea cunoștințelor pentru prevenirea bolilor și protejarea publicului larg de rău.
 2. Pentru a asigura conformitatea cu legislația în materie de siguranță, sănătate, mediu, etică, politici și reglementări pentru a proteja oamenii și mediul.
 3. Evaluarea resurselor și problemelor de mediu actuale și promovarea siguranței mediului.
 4. Să elaboreze planuri de management de mediu, avocați și practici adecvate pentru susținerea viitoarelor resurse de mediu prin încorporarea principiilor științifice
 5. Să dezvolte abilități de comunicare eficiente oral și în scris pe diverse probleme de mediu
 6. Pentru a deduce, monitoriza și evalua datele de mediu obținute prin monitorizarea eșantionării diferite.
 7. Să desfășoare activități de cercetare într-o manieră bine organizată și clară
 8. Să convingă și să clarifice în mod eficient ideile și procedurile pentru părțile decizionale.

În timpul programului de patru ani, studenții vor obține o perspectivă asupra numeroaselor domenii legate de managementul sănătății și mediului, incluzând atât indivizi, cât și societăți. Elevii vor putea să evalueze diferitele probleme actuale de gestionare a sănătății și mediului și vor avea o perspectivă asupra modului de elaborare a procedurilor și politicilor de susținere a resurselor de mediu disponibile. În timpul programului de patru ani, elevii vor:

 1. Dezvoltați cunoștințe aprofundate și competențe suficiente în domeniile științei mediului, managementului de mediu, sănătății și mediului și siguranței și politicii publice.
 2. Proiecte complete care utilizează cele mai recente instrumente și tehnologie de calcul, evidențiind totodată numeroasele posibilități de susținere a mediului și de îmbunătățire a calității acestuia.
 3. Aflați cum să lucrați într-o manieră sigură și etică, recunoscând importanța problemelor de sănătate publică, siguranța sănătății și a mediului și multe alte aspecte legate de managementul sănătății și mediului la nivel individual, național și global.
 4. Fundamentele de studiu fundamentale teoretice și practice de bază, cum ar fi biologie, chimie și matematică pentru a spori capacitatea studenților de gândire și de analiză.
 5. Dezvoltați abilități de rezolvare a problemelor și abilități importante de comunicare, inclusiv prezentarea seminarului și scrierea de rapoarte

Rezultatele învățării programului

Cunoştinţe

 • PLO 1- Comunică clar, concis și corect în formă scrisă, vorbită și vizuală care îndeplinește scopul și răspunde nevoilor publicului.
 • PLO 2- Dezvoltarea unei înțelegeri a diferitelor teorii, modele și tehnici și aplicabilitatea acestora în schimbarea mediului de afaceri
 • PLO 3 - Integrarea cunoștințelor funcționale în analizarea și evaluarea opțiunilor de management ale organizației și luarea deciziilor la nivel strategic și operațional
 • PLO 4 - posedă cunoștințe de bază despre calculatoare, contabilitate, economie, finanțe, sănătate, turism și mediul juridic al abilităților de afaceri, management și marketing
 • PLO 5 - Recunoașteți modul în care deciziile etice și globalizarea afectează organizațiile
 • PLO 6 - Utilizarea și cunoștințele și abilitățile specifice managementului în analiza problemelor de afaceri și economice.
 • PLO 7 - Aplicați diferite tehnologii, sisteme și aplicații informatice disponibile pentru sănătatea mediului.

Autonomie

 • PLO 8 - Elaborarea și elaborarea scenariilor de mediu pentru a analiza diferitele soluții disponibile.

Rolul în context

 • PLO 9 - Elaborarea și expunerea judecăților profesionale și personale pe baza considerentelor etice și a valorilor societății

Dezvoltare de sine

 • PLO 10 - Gândiți-vă critic, descompuneți problemele complexe mari în unități ușor de gestionat și aplicați gândirea analitică pentru dezvoltarea soluțiilor
 • PLO 11 - Evaluați diferitele opțiuni disponibile pentru dezvoltarea și implementarea programelor care protejează mediul și pentru a proteja sănătatea umanității la nivel național și global.
Program predat în:
Engleză
Arabic

Vezi 4 mai multe cursuri de la Al Falah University »

Ultima actualizare December 12, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
8 semestre
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date