Programe BBA

O Licență în Administrarea Afacerilor reprezintă un program de studiu universitar oferit de către școli de afaceri sau facultăți de afaceri la universități. Programele de afaceri sunt oferite de către școli din toată lumea și oferă o gamă largă de concentrații. Deținerea unui BBA oferă studenților baze solide în înțelegerea afacerilor, dar și abilitățile critice, analitice și de gândire strategică necesare pentru a urma un MBA. Multe universități din întreaga lume oferă BBA online, part time sau în campus.

Varietatea de programe diferite BBA poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe-ți căutarea aruncând o privire la cele mai populare programe BBA din lista de mai jos.

BBA adăugate recent

Al Falah University

BBA în finanțe

Decembrie 12, 2018
BSC Administrarea Afacerilor, cu majore în Finanțe și Bancare își propune să ofere învățământ de înaltă calitate de specialitate, angajarea studenților într-un proces continuu de învățare care să le ajute să dezvolte și să stabilească o carieră sănătoasă în sectorul financiar. De asemenea, Master Finance și Banking intenționează să dezvolte abilitățile elevil… [+]or cu privire la instrumentele necesare pentru înțelegerea investițiilor, a managementului financiar și a instituțiilor financiare și a domeniilor conexe și să le ofere posibilitatea de a-și dezvolta dezvoltarea profesională prin calificarea profesională, cum ar fi Chartered Financial Analyst ). Emiratele Arabe Unite (EAU) și Dubai, în special, reprezintă un important centru de servicii financiare și bancare din regiune, oferind o platformă de vârf care leagă piețele financiare regionale de restul lumii. În viitor, centrul financiar al Dubaiului este așteptat să continue să crească cu o cerere mai mare de profesioniști în domeniul financiar. [-]

Methodist University - Reeves School of Business

Licențiat în Business Administration

Decembrie 8, 2018
Absolvenții acestui program de diplomă vor avea abilități analitice pentru a identifica și rezolva probleme de afaceri complexe, o abilitate extrem de apreciată în piața volatilă de astăzi a locurilor de muncă.

American University In the Emirates

BBA în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare

Noiembrie 29, 2018
În contextul potențialului de ocupare a forței de muncă, specializarea vitală a AUE este privită în contextul economiei globale. Programul de Logistică și Supply Chain Management al Colegiului de Administrare a Afacerilor este proiectat să joace un rol în succesul pe termen lung al organizațiilor și al companiilor. Sectorul de logistică și de gestion… [+]are a lanțului de aprovizionare este un domeniu foarte specializat și oferă o carieră provocatoare, dar plină de satisfacții. [-]

Universități în România

Schimbă locația

Ce este o Licență în Administrarea Afacerilor?

Ce este o Licență în Administrarea Afacerilor?

O Licență în Administrarea Afacerilor, sau BBA, reprezintă o diplomă universitară în afaceri oferită de școli de afaceri și universități din întreaga lume. Programele BBA se pot concentra pe un domeniu specializat din cadrul afacerilor și comerțului, sau pot oferi o bază largă, oferind studenților șansa de a se decide asupra unei specializări după începerea studiilor. Un progra de Licență în Administrarea Afacerilor diferă de programele de Licență în Arte sau Științe în principal datorită temelor de studiu. Absolvenții unei Licențe în Administrarea Afacerilor sunt foarte calificați pentru a întra în lumea lucrului sau pentru a-și continua educația cu un program postuniversitar.

Care sunt beneficiile unui BBA?

Programele de Licență în Administrarea Afacerilor îi pregătesc pee studenți pentru o carieră de succes într-o varietate largă de domenii legate de afaceri, comerț și management. Programele BBA tind și să fie mai mult orientate spre partea practică decât multe alte programe universitare, adesea cerând studenților să completeze proiecte și stagii care oferă oportunități educative de primă clasă în domeniu. Absolvenții programelor BBA sunt foarte bine căutați, atât la locul de muncă, cât și în mediul academic.

Ce studiem la BBA?

Curriculum BBA acoperă multe domenii de bază ale studiului afacerilor, incluzând - Contabilitate, - Finanțe, - Marketing, - Managementul Resurselor Umane, - Economie, - Dreptul Afacerilor și Etică, - Comportament Organizatoric, - Management Strategic - și Management de Operațiuni. În plus, studenții la Licență în Administrarea Afacerilor pot alege să se specializeze într-unul dintre domeniile de mai sus sau într-un alt domeniu al afacerilor sau al comerțului. De exemplus, după finalizarea cursurilor fundamentale necesare, un student BBA poate alege să se concentreze pe Tehnologia Informației, Afaceri Internaționale, Antreprenoriat sau Relații Publice, și poate urma cursuri mai avansate în domeniu.

La ce fel de îmbunătățire profesională te poți aștepta cu un BBA?

Absolvenții programelor BBA tind să se angajeze mai ușor și să intre în forța de muncă la un salariu de pornire mai mare decât alții care nu au o diplomă universitară. Pentru cei care deja au experiență profesională un BBA poate ajuta la o mobilitate ascendentă în carieră, sau poate asigura o promovare sau un loc de muncă mai interesant. Programele de Licență în Administrarea Afacerilor se concentrează pe dezvoltarea unui set valoros de abilități care pot fi foarte bine puse în practică la locul de muncă, precum comunicarea eficientă, luarea de decizii, rezolvarea în mod creativ a problemelor și abilități de conducere.

Cât costă urmarea unui BBA?

Costurile pentru a urma o Licență în Administrarea Afacerilor poate varia enorm de la o universitate la alta și de la o țară la alta. Unii aplicanți calificați pot primi subvenții de studii, burse sau ajutor financiar. Este important să contactezi universitatea care oferă programul pe care dorești să îl urmezi pentru a primi mai multe informații legate de costurile unui BBA și de orice ajutor financiar care ar putea fi disponibil.

De ce să urmezi un BBA Online?

Programele de Licență Online în Administrarea Afacerilor oferă o educație superioară în cadrul afacerilor unei varietăți mai largi de posibili studenți - de la profesioniști cu locuri de muncă la familiști cu normă întreagă care locuiesc mult prea departe de campus. Cele mai noi tehnici de e-learning ajut școlile de afaceri în a aduce sala de clasă la tine, prin cursuri BBA online. Profesorii pot comunica cu studenții direct, printr-o varietate de metode, iar studenții pot și ei, la rândul lor, comunica în mod liber cu colegii în discuții de clasă. Un program de Licență online în Administrarea Afacerilor rezultă în aceeași diplomă și oferă aceleași benefici ca și un BBA în campus. Fie că ești în căutarea unui studiu online, part time sau full time, vei putea găsi o opțiune în cadrul programelor de Licență în Administrația Afacerilor prezentate aici.