Programe BBA

O Licență în Administrarea Afacerilor reprezintă un program de studiu universitar oferit de către școli de afaceri sau facultăți de afaceri la universități. Programele de afaceri sunt oferite de către școli din toată lumea și oferă o gamă largă de concentrații. Deținerea unui BBA oferă studenților baze solide în înțelegerea afacerilor, dar și abilitățile critice, analitice și de gândire strategică necesare pentru a urma un MBA. Multe universități din întreaga lume oferă BBA online, part time sau în campus.

Varietatea de programe diferite BBA poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe-ți căutarea aruncând o privire la cele mai populare programe BBA din lista de mai jos.

BBA adăugate recent

Cromwell UK International Education

Executiv BBA în 10 luni

Septembrie 20, 2018
Executive BBA este un program de 10 luni oferit de Cromwell UK College. Oferim cursuri de formare pentru candidații interesați în institutul Cromwell din Marea Britanie. Eligibilitatea pentru Executive BA (Hons) / BBA este minim 3 ani de experiență de lucru.

Modern College of Business and Science

Bachelor of Science în Administrarea Afacerilor: Sisteme Informatice de Management

Septembrie 26, 2018
Activitatea de astăzi depinde de tehnologie mai mult ca niciodată. Pentru a duce orice afacere la succes, organizația cere angajați cu cunoștințe multidisciplinare și abilități computerizate. BSBA grad cu o specializare în Management Information Systems combină cunoștințe și abilități de specialitate în ambele domenii de afaceri și tehnologie. Dețin… [+]ătorii de diplome BSBA MIS au un avantaj unic de a fi profesioniști în ambele discipline, care sunt foarte solicitate de industria de astăzi. [-]

Amity Institute of Higher Education

Licențiat în Administrarea Afacerilor (BBA Hons) - Amity Institute of Higher Education

Septembrie 20, 2018
Absolventă la un viitor mai bun. Alăturați-vă BBA.

Universități în România

Schimbă locația

Ce este o Licență în Administrarea Afacerilor?

Ce este o Licență în Administrarea Afacerilor?

O Licență în Administrarea Afacerilor, sau BBA, reprezintă o diplomă universitară în afaceri oferită de școli de afaceri și universități din întreaga lume. Programele BBA se pot concentra pe un domeniu specializat din cadrul afacerilor și comerțului, sau pot oferi o bază largă, oferind studenților șansa de a se decide asupra unei specializări după începerea studiilor. Un progra de Licență în Administrarea Afacerilor diferă de programele de Licență în Arte sau Științe în principal datorită temelor de studiu. Absolvenții unei Licențe în Administrarea Afacerilor sunt foarte calificați pentru a întra în lumea lucrului sau pentru a-și continua educația cu un program postuniversitar.

Care sunt beneficiile unui BBA?

Programele de Licență în Administrarea Afacerilor îi pregătesc pee studenți pentru o carieră de succes într-o varietate largă de domenii legate de afaceri, comerț și management. Programele BBA tind și să fie mai mult orientate spre partea practică decât multe alte programe universitare, adesea cerând studenților să completeze proiecte și stagii care oferă oportunități educative de primă clasă în domeniu. Absolvenții programelor BBA sunt foarte bine căutați, atât la locul de muncă, cât și în mediul academic.

Ce studiem la BBA?

Curriculum BBA acoperă multe domenii de bază ale studiului afacerilor, incluzând - Contabilitate, - Finanțe, - Marketing, - Managementul Resurselor Umane, - Economie, - Dreptul Afacerilor și Etică, - Comportament Organizatoric, - Management Strategic - și Management de Operațiuni. În plus, studenții la Licență în Administrarea Afacerilor pot alege să se specializeze într-unul dintre domeniile de mai sus sau într-un alt domeniu al afacerilor sau al comerțului. De exemplus, după finalizarea cursurilor fundamentale necesare, un student BBA poate alege să se concentreze pe Tehnologia Informației, Afaceri Internaționale, Antreprenoriat sau Relații Publice, și poate urma cursuri mai avansate în domeniu.

La ce fel de îmbunătățire profesională te poți aștepta cu un BBA?

Absolvenții programelor BBA tind să se angajeze mai ușor și să intre în forța de muncă la un salariu de pornire mai mare decât alții care nu au o diplomă universitară. Pentru cei care deja au experiență profesională un BBA poate ajuta la o mobilitate ascendentă în carieră, sau poate asigura o promovare sau un loc de muncă mai interesant. Programele de Licență în Administrarea Afacerilor se concentrează pe dezvoltarea unui set valoros de abilități care pot fi foarte bine puse în practică la locul de muncă, precum comunicarea eficientă, luarea de decizii, rezolvarea în mod creativ a problemelor și abilități de conducere.

Cât costă urmarea unui BBA?

Costurile pentru a urma o Licență în Administrarea Afacerilor poate varia enorm de la o universitate la alta și de la o țară la alta. Unii aplicanți calificați pot primi subvenții de studii, burse sau ajutor financiar. Este important să contactezi universitatea care oferă programul pe care dorești să îl urmezi pentru a primi mai multe informații legate de costurile unui BBA și de orice ajutor financiar care ar putea fi disponibil.

De ce să urmezi un BBA Online?

Programele de Licență Online în Administrarea Afacerilor oferă o educație superioară în cadrul afacerilor unei varietăți mai largi de posibili studenți - de la profesioniști cu locuri de muncă la familiști cu normă întreagă care locuiesc mult prea departe de campus. Cele mai noi tehnici de e-learning ajut școlile de afaceri în a aduce sala de clasă la tine, prin cursuri BBA online. Profesorii pot comunica cu studenții direct, printr-o varietate de metode, iar studenții pot și ei, la rândul lor, comunica în mod liber cu colegii în discuții de clasă. Un program de Licență online în Administrarea Afacerilor rezultă în aceeași diplomă și oferă aceleași benefici ca și un BBA în campus. Fie că ești în căutarea unui studiu online, part time sau full time, vei putea găsi o opțiune în cadrul programelor de Licență în Administrația Afacerilor prezentate aici.