Filter
Administrarea Afacerilor
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de Licență în Administrarea Afacerilor în Aviație Europa 2019

BBA, care este acronimul pentru Licență în Administrarea Afacerilor, este o diplomă academică oferită celor care au terminat cu succes aproximativ trei sau patru ani de cursuri riguroase într-o disciplină legată de afaceri sau comerț.

Aviației studiază multe aspecte ale zborului, inclusiv proiectarea, producerea și utilizarea de aeronave. Multe cursuri de aviație face cu aeronave mai grele decât aerul, dar există, de asemenea, studiul aeronavelor mai ușoară decât aerul, cum ar fi dirijabile.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Caută Studii Universitare în Aviație Europa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Aviație, Europa

Haaga-Helia University of Applied Sciences

După ce ați terminat studiile de Aviație de afaceri și au devenit un Bachelor of Business Administration poate lucra în sarcinile de expert în vânzări, customer service, ... [+]

După ce ați terminat studiile de Aviație de afaceri și au devenit un Bachelor of Business Administration poate lucra în sarcinile de expert în vânzări, customer service, în general, și în diferite poziții de expert comerciale și în calitate de întreprinzător în cadrul lanțului de servicii de aviație.

Înțelegeți procesele de afaceri și organizații de aviație și pot pune în aplicare abilități de afaceri în acest mediu organizațional în practică. Sunteți în măsură să se concentreze pe orientare a clientului, de rețea și să devină un membru al echipei constructiv al comunității dumneavoastră de lucru. Ai un bun de vânzări și de servicii de gândire. Puteți combina regulile și reglementările și regulamentele privind siguranța aviației internaționale cu afaceri profitabile. Te porți într-un mod responsabil și antreprenorial. Se poate lucra în limba engleză și poate că unele finlandeze, care este un punct forte special în companiile multinaționale. Studii profesionale se desfășoară în limba engleză, dar cele mai multe cursuri sunt oferite fie în limba finlandeză sau limba engleză într-un mod flexibil.... [-]

Finlanda Porvoo Helsinki
August 2019
Engleză
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză