Filter
Administrarea Afacerilor
Bangladesh Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii de BBA de Top în Bangladesh 2019

BBA, care este acronimul pentru Licență în Administrarea Afacerilor, este o diplomă academică oferită celor care au terminat cu succes aproximativ trei sau patru ani de cursuri riguroase într-o disciplină legată de afaceri sau comerț.

Bangladesh are o autoritate de reglementare numit Universitatea de Granturi Comisiei din Bangladesh care supraveghează 34 de universități de stat și 60 de universități private. Este 's Scopul principal este de a asigura că instituțiile de învățământ asigura calitatea educației. Acestea asigură, de asemenea, că cultura studentului este respectat în toate instituțiile de învățământ superior.

Începe Astăzi Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Bangladesh 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Canadian University of Bangladesh

La nivel de licență, Școala oferă Bachelor of Business Administration (BBA), un program de patru ani, care pregătește studenții pentru a excela în mediile de afaceri difi ... [+]

School of Business are drept scop de a produce absolvenți de înaltă calitate, care vor fi capabili să se plaseze în poziții de top clasate în companii locale și globale. Școala oferă atât programe postuniversitare universitare și post.

La nivel de licență, ofertele școlare Bachelor of Business Administration (BBA), Un program de patru ani, care pregătește studenții pentru a excela în mediile de afaceri dificile sau în cadrul studiilor academice superioare. School of Business combină cele mai bune practici din mediul academic si industrie pentru a și caută să imprime practicile de afaceri moderne pentru absolvenții săi.

Cerințele de admitere AAP minim de 2,5, atât în ​​examinările SSC și HSC sau echivalent, Sau cel puțin un GPA de 2,00, dar GPA totală de 6,00 în SSC și HSC, Sau O'Level la 5 subiecți cu o AAP minim de 2.50 & A'Level la 2 subiecți cu un minim GPA 2.00 (A = 5, B = 4, C = 3, D = 2, E = 1) Sau o medie de 450 mărci din 800 în GED cu cinci subiecti (410 de mai jos pentru orice subiect, în care nu este permis) Sau Fiii / fiicele luptători pentru libertate, cu un GPA totală de 5.00 în SSC și HSC. PROGRAM STRUCTURA ... [-]
Bangladesh Dhaka
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză