Studii de BBA în Bangladesh

Compară Studii de BBA de Top în Bangladesh 2018/2019

Masterat

Un BBA, sau o Licență în Administrarea Afacerilor, este un titlu academic oferit studenților care au terminat cu succes aproximativ patru ani de cursuri la zi într-un domeniu legat de afaceri și comerț. Programele de BBA sunt renumite pentru îmbunătățirea oportunităților profesionale.

Bangladesh este una dintre țările cu sistem vechi, dar calitatea învățământului superior. Țara are 50 de facilitati publice de învățământ superior și peste 100 de instituții private. Acest lucru nu numai că a permis învățământul superior să fie accesibil, dar, de asemenea, a crescut nivelul de calitate.

Începe Astăzi Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Bangladesh 2018/2019

Citește Mai Mult

De licență de administrare a afacerilor

Canadian University of Bangladesh
Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Bangladesh Dhaka

La nivel de licență, Școala oferă Bachelor of Business Administration (BBA), un program de patru ani, care pregătește studenții pentru a excela în mediile de afaceri dificile sau în cadrul studiilor academice superioare. [+]

School of Business are drept scop de a produce absolvenți de înaltă calitate, care vor fi capabili să se plaseze în poziții de top clasate în companii locale și globale. Școala oferă atât programe postuniversitare universitare și post.

La nivel de licență, ofertele școlare Bachelor of Business Administration (BBA), Un program de patru ani, care pregătește studenții pentru a excela în mediile de afaceri dificile sau în cadrul studiilor academice superioare. School of Business combină cele mai bune practici din mediul academic si industrie pentru a și caută să imprime practicile de afaceri moderne pentru absolvenții săi.

Cerințele de admitere AAP minim de 2,5, atât în ​​examinările SSC și HSC sau echivalent, Sau cel puțin un GPA de 2,00, dar GPA totală de 6,00 în SSC și HSC, Sau O'Level la 5 subiecți cu o AAP minim de 2.50 & A'Level la 2 subiecți cu un minim GPA 2.00 (A = 5, B = 4, C = 3, D = 2, E = 1) Sau o medie de 450 mărci din 800 în GED cu cinci subiecti (410 de mai jos pentru orice subiect, în care nu este permis) Sau Fiii / fiicele luptători pentru libertate, cu un GPA totală de 5.00 în SSC și HSC. PROGRAM STRUCTURA ... [-]