Filter
Administrarea Afacerilor
Canada Ontario Sault Ste. Marie Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Statele Unite ale Sault Ste. Marie Canada 2019

O diplomă de Licență în Administrarea Afacerilor (BBA) este o diplomă oferită studenților care au terminat un program de studiu de patru ani la o universitate. Materiile pe care sunt concentrate studiile la un astfel de program sunt legate de lumea comerțului și a afacerilor.

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Cu programele de marea majoritate efectuate în colegii și campusuri situate în Sault Sainte Marie, nu se poate pierde un curs adecvat de a întreprinde. Fie ca sunteti un re școlile locale sau străin, cum ar fi Universitatea Algoma și sare College, va îndeplini obiectivele de învățământ superior.

Vezi toate Studiile Universitare în Statele Unite ale Sault Ste. Marie în Canada 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Algoma University

Scopul Programului de Afaceri Algoma U 's este de a oferi studenților, cu o puternică, bine-rotunjite fundație de competențe de afaceri și concepte, în parteneriat c ... [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

Scopul Programului de Afaceri Algoma U 's este de a oferi studenților, cu o puternică, bine-rotunjite fundație de competențe de afaceri și concepte, în parteneriat cu capacitatea de a aplica aceste instrumente intelectuale în lume plină de provocări și dinamic de afaceri la nivel mondial. Acest lucru se concentreze permite absolvenților noștri să facă o tranziție lină de la mediul academic la lumea afacerilor. Elevii pot îmbunătăți, de asemenea invataminte lor de bază, prin alegerea unuia dintre cele cinci specializări disponibile, sau prin selectarea cursuri de electivă în afara disciplinei de afaceri. Acest lucru permite elevilor să combine domeniile lor individuale de interes în studiile lor de bază.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză