Filter
Administrarea Afacerilor
Coreea de Sud Ulsan Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top in Ulsan Coreea de Sud 2019

BBA, care este acronimul pentru Licență în Administrarea Afacerilor, este o diplomă academică oferită celor care au terminat cu succes aproximativ trei sau patru ani de cursuri riguroase într-o disciplină legată de afaceri sau comerț.

Coreea de Sud, oficial Republica Coreea, este o țară suverană situat în partea de sud a Peninsulei Coreene. Numele "Coreea de " este derivat din Goryeo, o dinastie care a condus în Evul Mediu. Coreea de Sud este acum o democrație liberală și un centru de putere economică. Cele mai prestigioase universitati complete sunt Universitatea Națională din Seul, Coreea avansata Institutul de Stiinta si Tehnologie, Universitatea Yonsei și Universitatea Coreea.

Ulsan este un oras metropolitan, în Coreea de Sud. Acesta este un adevărat industrial al țării cu cel mai mare facilitate de asamblare de automobile din lume. Orașul este împărțit în 4 raioane. Acesta este acasa, la Universitatea din Ulsan.

Vezi toate Studiile Universitare in Ulsan în Coreea de Sud 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University Of Ulsan

UIBP (Ulsan Programul International Business) este un curs unic de afaceri care elevii ar putea dezvolta cunoștințele, atât academice și practice prin sistemul educaționa ... [+]

Studii Universitare 2019 in Ulsan Coreea de Sud. Știi de Coreea de Sud? PIB: 1,4 trilioane de dolari (11 în lume) PIB pe cap de locuitor: USD 28,000 (28 în lume) Comert: 1 trilion USD (8 în lume) Populația: 51 milioane (26 în lume) Industrii majore: Electronice și Electrice, Automotive, construcții navale, mecanice, petrochimie, din oțel, de vânzare cu amănuntul, etc. CMN: Samsung, LG, Hyundai, SK, POSCO, Lotte, HANWHA, etc. Știi de Ulsan? PIB-ul regional pe: USD 61000 (1 în Coreea) Comert: 300 de miliarde de dolari (1 în Coreea) Populația: 1,2 milioane (7 în Coreea) Capitala industrială a Coreei; Ulsan Industria de automobile: Hyundai Motor & Companii Afiliate Industria construcțiilor navale: Hyundai Heavy Industries & Companii Afiliate Industria petrochimică: SK, S-Oil, LG, companii afiliate, etc. ... [-]
Coreea de Sud Ulsan
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză