Filter
Administrarea Afacerilor
Gibraltar Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Compară Studii de BBA de Top în Gibraltar 2019

O diplomă de Licență în Administrarea Afacerilor (BBA) reprezintă o realizare academică ce atestă faptul că studentul a terminat diferite cursuri legate de afaceri. Pe parcursul celor patru ani de studiu studenții urmează cursuri legate de afaceri care includ materii de specialitate.

Gibraltar este un loc excelent să urmeze studii superioare, după cum urmează modelul engleză de școlarizare. Deși au existat odată puține instituții de învățământ superior în interiorul țării, reglementările guvernamentale recente au condus la crearea acestor instituții.

Începe Astăzi Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Gibraltar 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

Results

University of Gibraltar

Pregătiți-vă pentru lumea afacerilor cu acest curs de trei ani, orientat spre industrie. ... [+]

Despre acest curs

Lumea de afaceri din prezent necesită absolvenți cu o înțelegere a tuturor aspectelor afacerii, care sunt capabili să gândească critic și să acționeze decisiv.

Proiectat în colaborare cu grupul de consultanță alcătuit din Business Key University, academicieni și experți în domeniu, acest curs vă pregătește pentru provocări de afaceri oferindu-vă abilități de înaltă calitate în aspectele cheie ale afacerii, precum și cunoștințe aprofundate într-o zonă aleasă specializare.

Cursul oferă, de asemenea, o experiență neprețuită de a lucra în cadrul industriei prin plasări anuale. Elevii pot alege, de asemenea, una dintre următoarele: Management, Finanțe, Inovație digitală, Contabilitate, Marketing, Turism.... [-]

Gibraltar
September 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză