Studii de BBA în Jamaica

Compară Studii de BBA de Top în Jamaica 2018

Masterat

Un BBA, sau o Licență în Administrarea Afacerilor, este o realizare academică oferită după completarea cu succes a aproximativ trei sau patru ani de cursuri legate de o anumită disciplină a afacerilor. Programele de BBA îmbunătățesc adesea posibilitățile de carieră și de câștig financiar.

Câteva universități din Statele Unite au programe de extindere în diferite părți ale Jamaica. Cele mai multe dintre studenții care se înscriu în aceste programe part-time sunt profesioniștii care doresc să-și continue educația lor, fără a fi nevoie să se mute mai aproape de națiune 's Universitățile de lucru. Jamaica este a treia cea mai mare insulă din Caraibe.

Începe Astăzi Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Jamaica 2018

Citește Mai Mult

Bachelor Of Science în Administrarea Afacerilor

University College Of The Caribbean
Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 5 anii September 2018 Jamaica Kingston + 2 mai mult

Programul în Business Administration oferă o prezentare amplă a managementului organizațional și oferă studenților cu cunoștințe teoretice și practice. [+]

Bachelor of Science in Business Administration

Programul în Business Administration oferă o prezentare amplă a managementului organizațional și oferă studenților cu cunoștințe teoretice și practice în domenii cum ar fi comportamentul organizațional, relații industriale și angajat, managementul de producție și operațiuni, management strategic și a spiritului antreprenorial de afaceri mici. Acest program va permite absolvenților să îndeplinească cerințele de muncă pentru o mare varietate de opțiuni de carieră para-profesional și, prin urmare, să contribuie la dezvoltarea durabilă a entităților de afaceri.

[-]