Studii de BBA în Kenya

Compară Studii de BBA de Top în Kenya 2019

Masterat

Obținerea unei diplome de Licență în Administrarea Afacerilor (BBA) presupune înscrierea la un program de studiu cu normă întreagă în comerț sau afaceri. Majoritatea universităților necesită patru ani de învățământ la zi pentru calificarea pentru o diplomă de Licență în Administrarea Afacerilor.

Kenya este considerată ca fiind una dintre țările din Africa cu Universitatea de sus fiind la Universitatea din Nairobi. Anul trecut, guvernul kenyan, modernizate 15 de instituții pe deplin statutul de universitate în încercarea de a crește accesibilitatea elevului la aceste universități.

Începe Astăzi Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Kenya 2019

Citește Mai Mult

De licență de administrare a afacerilor

Africa International University
Campus Cu normă întreagă 4 anii May 2019 Kenya Nairobi

Bachelor of Business Administration are ca scop pregătirea studenților pentru o carieră în domenii de afaceri și conexe. Gradul își propune să ofere studenților cu o educație de afaceri bazate pe scară largă, care să ia în considerare abilitățile necesare pentru a efectua ca un profesionist în mediul dinamic de afaceri la nivel mondial. [+]

Licenţă în Administrarea Afacerilor

Bachelor of Business Administration are ca scop pregătirea studenților pentru o carieră în domenii de afaceri și conexe. Gradul își propune să ofere studenților cu o educație de afaceri bazate pe scară largă, care să ia în considerare abilitățile necesare pentru a efectua ca un profesionist în mediul dinamic de afaceri la nivel mondial. Programul integrează credința și valorile creștine, care va permite studenților să învețe importante abilități managerilor nevoie pentru a supraviețui și de a reuși în piața de astăzi.

După finalizarea cu succes a cursului prescris de studiu pentru Bachelor of Business Administration, absolvent va fi dobândit cunoștințe, aptitudini și abilități pentru a fi capabili:... [-]