Studii de BBA în Kenya

Compară Studii de BBA de Top în Kenya 2018/2019

Masterat

Un BBA, sau o Licență în Administrarea Afacerilor, este o realizare academică oferită după completarea cu succes a aproximativ trei sau patru ani de cursuri legate de o anumită disciplină a afacerilor. Programele de BBA îmbunătățesc adesea posibilitățile de carieră și de câștig financiar.

O țară găsit în Africa de Est este denumit oficial Republica Kenya. Deși sistemul de învățământ a fost colonial și de Marea Britanie, țara are în prezent un 8-4-4 sisteme de educație. 8 ani de ani primar și 4 pentru învățământul secundar. Învățământului universitar durează 4 ani. Aceasta a înlocuit sistemul 7-4-2-3.

Începe Astăzi Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Kenya 2018/2019

Citește Mai Mult

De licență de administrare a afacerilor

Africa International University
Campus Cu normă întreagă 4 anii May 2019 Kenya Nairobi

Bachelor of Business Administration are ca scop pregătirea studenților pentru o carieră în domenii de afaceri și conexe. Gradul își propune să ofere studenților cu o educație de afaceri bazate pe scară largă, care să ia în considerare abilitățile necesare pentru a efectua ca un profesionist în mediul dinamic de afaceri la nivel mondial. [+]

Licenţă în Administrarea Afacerilor

Bachelor of Business Administration are ca scop pregătirea studenților pentru o carieră în domenii de afaceri și conexe. Gradul își propune să ofere studenților cu o educație de afaceri bazate pe scară largă, care să ia în considerare abilitățile necesare pentru a efectua ca un profesionist în mediul dinamic de afaceri la nivel mondial. Programul integrează credința și valorile creștine, care va permite studenților să învețe importante abilități managerilor nevoie pentru a supraviețui și de a reuși în piața de astăzi.

După finalizarea cu succes a cursului prescris de studiu pentru Bachelor of Business Administration, absolvent va fi dobândit cunoștințe, aptitudini și abilități pentru a fi capabili:... [-]