close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de Licență în Administrarea Afacerilor în Managementul facilităților

Completarea o diplomă de licență implică de obicei, de trei până la cinci ani de studii universitare de licență, în funcție de numărul de clase necesare și instituția ce eliberează diploma. programe de gradul cel mai de licență necesită un mix de clase care acoperă educația generală și într-o zonă cercetând specifică sau subiect. Deci, ce este un BBA în Facility Managem… Citeste mai mult

Completarea o diplomă de licență implică de obicei, de trei până la cinci ani de studii universitare de licență, în funcție de numărul de clase necesare și instituția ce eliberează diploma. programe de gradul cel mai de licență necesită un mix de clase care acoperă educația generală și într-o zonă cercetând specifică sau subiect.

Deci, ce este un BBA în Facility Management? O Bachelor of Business Administration atrage după sine câștigă o bază largă de a rula o afacere cu un accent sau de specialitate care mărește un aspect al unei companii. Într-un program de BAD în Facility Management, studenții se integreze administrarea afacerilor, științe comportamentale, inginerie și arhitectură în modul în care supraveghează spațiul fizic al unui magazin, un birou, un depozit sau alte facilități. Un grad în facility management înseamnă purtarea multe pălării, deoarece cunoștințele sunt adesea folosite pentru planificarea strategică, planificare financiară, construcții și multe alte aspecte implicate în gestionarea și dezvoltarea unei afaceri.Anumite școli oferă oportunități duale de programe de studii sau mai mult accent în diferite aspecte ale managementului infrastructurii, cum ar fi durabilitatea.

Un grad în facility management perpetuează adesea cunoștințele instrumente și tehnici care face spațiul fizic al unui loc de muncă mai favorabil pentru eficiența și creșterea afacerii. Gradul este o acreditare care arată expertiza este aplicabilă companiilor de diferite dimensiuni și în diverse industrii.

Școlarizare pentru un grad de gestionare a instalației variază de la o școală la alta, chiar și atunci când școlile sunt situate în aceeași țară. Costul depinde de mai mulți factori, care includ numărul de clase obligatorii în program.

Cu o acreditare în mână, elevii au posibilitatea de a profita de diverse cariere, care variază de la poziții de entry-level la locurile de muncă de nivel executiv.În plus față de gestionarea unei clădiri sau a proprietății fizice, o carieră în managementul facilitate include adesea procese care necesită cunoștințe tehnice de supraveghere, negocierea contractelor cu furnizorii sau gestionarea de planuri sau proiecte strategice la nivel de companie.

Un grad de management oferă facilități de licență perspective promițătoare pentru o mare carieră. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Breda University of Applied Sciences
Breda, Ţările de Jos

Sunteți un real-getter cu oameni și abilități manageriale? Doriți să creați un mediu bun pentru clienți și angajați? Facility Management ar putea fi pentru tine!

Sunteți un real-getter cu oameni și abilități manageriale? Doriți să creați un mediu bun pentru clienți și angajați? Facility Management ar putea fi pentru tine! -
BBA
Normă întreagă
3 - 4 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici