$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 3 Programe de Licență în Administrarea Afacerilor în Modă

Un BBA este o Bachelor in Business Administration, un program de diplomă de licență care pregătește pe elevi să lucreze în partea de afaceri de o varietate de industrii diferite. Elevii care urmăresc acest program sunt încurajați să studieze o varietate de subiecte de afaceri, inclusiv management, marketing, contabilitate și resurse umane. Scopul final este de a construi directori de… Citeste mai mult

Un BBA este o Bachelor in Business Administration, un program de diplomă de licență care pregătește pe elevi să lucreze în partea de afaceri de o varietate de industrii diferite. Elevii care urmăresc acest program sunt încurajați să studieze o varietate de subiecte de afaceri, inclusiv management, marketing, contabilitate și resurse umane. Scopul final este de a construi directori de afaceri bine-rotunjite, care se pot adapta la multe medii de lucru diferite.

Ce este un BBA in moda? Răspunsul la această implică o înțelegere a lățimea și lățimea de industria modei ca un întreg. În timp ce moda are mulți oameni creativi care proiectează și creează haine, de asemenea, are o parte de afaceri înfloritoare. Cei implicați în mod cu privire la sfârșitul de afaceri poate crea de marketing pentru noi linii de moda, gestiona liniile de aprovizionare pentru marii retaileri de imbracaminte sau completa contabilitatea pentru unele dintre case de moda de top.

Un grad de moda este o modalitate buna de a afla mai multe despre partea de business a industriei modei.Acestea sunt abilități mare de a avea, dacă sunteți de planificare pe incepand propria linie de moda, sau dacă pur și simplu doriți să fie mai aproape de industria de fapt, fără a deveni un designer.

Costul de o diplomă în mod variază în funcție de ceea ce școală elevul alege să participe. Este important să ne amintim că o BBA este în general un program de gradul de patru ani, iar costurile ar trebui să fie calculată în consecință.

Cei cu o diplomă de licență 's la moda poate lucra pentru case de moda sau de importanți comercianți cu amănuntul care vând îmbrăcăminte. Ele pot fi implicați în management, finanțe, marketing sau resurse umane. Deoarece grade BBA sunt concepute pentru a oferi studenților o privire de ansamblu asupra multe domenii diferite legate de afaceri, ele oferă, de asemenea, posibilitatea de a deplasa între departamente la o anumită companie.

Noțiuni de bază BBA în moda on-line este o modalitate foarte bună de a face acest lucru, la un cost redus si de oriunde din lume.Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Berkeley College
New York, Statele Unite ale Americii +3 Mai mult

Programul Berkeley College Fashion te poate pregăti pentru a fi un mogul al modei. La Berkeley College , veți învăța să reușiți în domeniul modei de la cei care au deja. Veți ... +

Programul Berkeley College Fashion te poate pregăti pentru a fi un mogul al modei. La Berkeley College , veți învăța să reușiți în domeniul modei de la cei care au deja. Veți beneficia de o facultate cu o vastă experiență profesională, precum și de proximitatea unuia dintre marile districte ale modei din lume. Programele noastre de licență în Merchandising și Management de modă se concentrează pe partea de afaceri a industriei modei, instruindu-vă în toate aspectele întregului lanț global de aprovizionare a modei - tehnologii actuale, comportamentul consumatorilor, dezvoltarea produselor, comercializare, distribuție cu amănuntul, marketing și vânzări. Programele noastre vă pot pregăti pentru o serie de potențiale cariere, inclusiv: Dezvoltare de produs Cumpărare cu amănuntul și comercializare Alocarea și planificarea Management omnicanal de vânzare cu amănuntul Comunicarea mărcii -
BBA
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2023
Campus
Online
 
LIM College
New York, Statele Unite ale Americii

De la concepție și dezvoltare prin comunicare și vânzarea de mărfuri, acest majore vă va pregăti să vă ocupați de cariera voastră în aproape orice direcție.

De la concepție și dezvoltare prin comunicare și vânzarea de mărfuri, acest majore vă va pregăti să vă ocupați de cariera voastră în aproape orice direcție. -
Program Asociat BBA
Normă întreagă
Engleză
Sept 2023
Campus
 
Berkeley College Online
Paramus, Statele Unite ale Americii

Programul Berkeley College Fashion vă poate pregăti să fiți un magnat al modei.

Programul Berkeley College Fashion vă poate pregăti să fiți un magnat al modei. -
BBA
Online