Filter
Administrarea Afacerilor
Puerto Rico Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii de BBA de Top în Puerto Rico 2019

BBA este abrevierea pentru Licență în Administrarea Afacerilor, care este o diplomă oferită după aproximativ partru ani e studiu intensiv în domenii legate de afaceri și comerț. Se pot aștepta diferențe între programele de BBA.

Există mai multe instituții pentru învățământ superior situat de-a lungul Puerto Rico, cu Universitatea din Puerto Rico a fi cea mai veche si cea mai mare. Ca un teritoriu al Statelor Unite, cetățenii pot avea acces la oportunități suplimentare pentru educație.

Începe Astăzi Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Puerto Rico 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Inter American University of Puerto Rico

Programul de dezvoltare antreprenorială și managerială este proiectat pentru a oferi studenților cu cunoașterea principiilor care guvernează dezvoltarea comercială a comp ... [+]

Programul de dezvoltare antreprenorială și managerială este proiectat pentru a oferi studenților cu cunoașterea principiilor care guvernează dezvoltarea comercială a companiilor și a activităților lor de afaceri.

Bachelor in Business Administration Programul cu un major în dezvoltare antreprenorială și managerială urmărește să se pregătească profesioniști cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a explora o activitate independentă ca o alternativă fezabilă în cariera lor profesională sau pentru a ocupa o poziție ca un manager de afaceri.

Studentul este prezentat cu conceptele, principiile și practicile fundamentale ale diferitelor discipline care includ dezvoltarea și administrarea companiilor și entrepreneurialism, cum ar fi: management, entrepreneurialism, contabilitate, marketing, economie, finanțe, metode cantitative și resurse umane.... [-]

Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce  + 6 Mai mult
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză