Studii de BBA în Qatar

Compară 3 Studii de BBA de Top în Qatar 2018/2019

Masterat

Un BBA, sau o Licență în Administrarea Afacerilor, este un titlu academic oferit studenților care au terminat cu succes aproximativ patru ani de cursuri la zi într-un domeniu legat de afaceri și comerț. Programele de BBA sunt renumite pentru îmbunătățirea oportunităților profesionale.

Qatar, este un stat arab suveran, situat în Asia de Vest, care ocupa Peninsula mici Qatar pe coasta de nord-est de Peninsula Arabică mult mai mare. Educația City este o întreprindere destul de nou la Doha finantat de Guvernul qatareze prin Fundatia Qatar. Acesta este acasa, la Academia Qatar, Centrul de instruire, Programul de Podul Academic (similar cu o școală colegiu PReP), precum și campus ramură de Texas A & M University (inginerie).

Începe Astăzi Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Qatar 2018/2019

Citește Mai Mult

Bba - studii de afaceri internaționale și de management

Stenden University Of Applied Sciences - Qatar
Campus Cu normă întreagă 4 anii February 2019 Qatar Doha

Diplomă de patru ani de licență în administrarea afacerilor în afaceri internaționale și studii de management a fost dezvoltat în 2001 de către trei universități europene cu specializări în economie, managementul serviciilor și de afaceri. Această colaborare a dus la un program de studiu internațional, adaptabil și cultural interactiv, care oferă studenților posibilitatea de a deveni inovații creativi, comunicatori eficienți, manageri de proiect decisiv, factori de decizie informați și lideri empatici. [+]

Cursul

Diplomă de patru ani de licență în administrarea afacerilor în afaceri internaționale și studii de management a fost dezvoltat în 2001 de către trei universități europene cu specializări în economie, managementul serviciilor și de afaceri. Această colaborare a dus la un program de studiu internațional, adaptabil și cultural interactiv, care oferă studenților posibilitatea de a deveni inovații creativi, comunicatori eficienți, manageri de proiect decisiv, factori de decizie informați și lideri empatici.

Mediul de predare este engleza.

Program și activități

În primul an, veți învăța despre mai multe subiecte, pentru a vă oferi o viziune largă asupra competențelor pe care un manager internațional le are nevoie. Sunt abordate subiecte precum managementul vânzărilor și marketingului, contabilitatea de gestiune, managementul și organizarea internațională și mediul de afaceri internațional.... [-]


BBA – TOURISM MANAGEMENT

Stenden University Of Applied Sciences - Qatar
Campus Cu normă întreagă 4 anii February 2019 Qatar Doha

[+]

Diplomă de licență în administrarea afacerilor în Managementul Turismului vizează furnizarea de expertiză antreprenorială și de management profesioniștilor potențiali din industria turismului și serviciilor.

Mediul de predare este engleza.

[-]

BBA – INTERNATIONAL HOSPITALITY MANAGEMENT

Stenden University Of Applied Sciences - Qatar
Campus Cu normă întreagă 4 anii February 2019 Qatar Doha

[+]

Mediul de predare este engleza.

Al patrulea an oferă un accent industrial intens și o experiență de lucru cu o cerință de a întreprinde un stagiu în industrie și de a realiza un proiect de cercetare.

[-]