Studii de BBA în Rusia

Compară Studii de BBA de Top în Rusia 2018

Masterat

Obținerea unei diplome de Licență în Administrarea Afacerilor (BBA) presupune înscrierea la un program de studiu cu normă întreagă în comerț sau afaceri. Majoritatea universităților necesită patru ani de învățământ la zi pentru calificarea pentru o diplomă de Licență în Administrarea Afacerilor.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Începe Astăzi Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Rusia 2018

Citește Mai Mult

De Licență în Administrarea Afacerilor "de Afaceri Internaționale"

National research Ogarev Mordovia State University
Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Rusia Saransk

Curriculum-ul International Business combină trei blocuri de discipline: cursurile de bază în domeniul științelor umaniste (istorie, filosofie, drept, sociologie, psihologie, limba rusă, o limbă străină), economie de bază discipline (economie, management, matematică, managementul resurselor umane, știința calculatoarelor , planificarea afacerilor, contabilitate și analiză, management comparativă), discipline de afaceri internaționale (economie mondială și relații economice internaționale; investiții internaționale; marketing internațional, logistică internaționale, dezvoltarea durabilă a afacerilor, managementul proceselor de afaceri, etc.). [+]

Licențiat în Administrarea Afacerilor "Afaceri Internaționale"

Globalizarea economiei pune transmite cerințele pentru competențele viitoare ale absolvenților necesare pentru o cariera de succes de afaceri internaționale: modelarea unui mod de gândire la nivel mondial, obtinerea perspectiva asupra proceselor de management la întreprinderile din diferite țări și la corporații multinaționale, precum și, rafinarea abilităților în management , marketing, managementul resurselor umane, finanțe, dezvoltarea și punerea în aplicare a strategiilor de afaceri internaționale.

Curriculum-ul International Business combină trei blocuri de discipline: cursurile de bază în domeniul științelor umaniste (istorie, filosofie, drept, sociologie, psihologie, limba rusă, o limbă străină), economie de bază discipline (economie, management, matematică, managementul resurselor umane, știința calculatoarelor , planificarea afacerilor, contabilitate și analiză, management comparativă), discipline de afaceri internaționale (economie mondială și relații economice internaționale; investiții internaționale; marketing internațional, logistică internaționale, dezvoltarea durabilă a afacerilor, managementul proceselor de afaceri, etc.).... [-]