Filter
Administrarea Afacerilor
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de Licență în Administrarea Afacerilor în Studii de energie Europa 2019

O diplomă de Licență în Administrarea Afacerilor (BBA) este o diplomă oferită studenților care au terminat un program de studiu de patru ani la o universitate. Materiile pe care sunt concentrate studiile la un astfel de program sunt legate de lumea comerțului și a afacerilor.

Un program de energie îi învață pe studenți despre modurile în care sunt îndeplinite nevoia și cererea de energie a lumii. Studiile se pot concentra pe o anumită resursă sau pot acoperi dezvoltarea alternativelor. Sursele durabile pot fi de asemenea explorate.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Caută Studii Universitare în Studii de energie Europa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii de energie, Europa

University of Nicosia

Obțineți expertiză în administrarea afacerilor și într-una din următoarele concentrații: Managementul petrolului și al gazelor; Spirit antreprenorial și inovare; Finanțe ... [+]

Studii Universitare în Studii de energie Europa 2019. Durata (ani): 4Calificarea acordată: Licențiat în Administrarea AfacerilorNivelul de calificare: diplomă de licență (primul ciclu)Limba de instruire: englezăMod de studiu: Full-time sau Part-time. Unele cursuri sunt oferite pe bază de e-learning.Credite ECTS minime: 240Profilul programuluiObțineți expertiză în administrarea afacerilor și într-una din următoarele concentrații: Managementul petrolului și al gazelor; Spirit antreprenorial și inovare; Finanțe și economie; Managementul resurselor umane; Sisteme informatice și medii sociale; Managementul; Comunicări de marketing; Administrație publică; și Real Estate.Demonstrați cunoștințele despre procesele de afaceri și capacitatea de a evalua atractivitatea industriei, identificarea riscurilor și a oportunităților de a face afaceri într-un mediu globalAlegeți și aplicați metodologii cantitative sau calitative adecvate pentru a analiza problemele și pentru a utiliza instrumentele tehnologice și analitice moderne necesare pentru a sprijini procesul de luare a deciziilor în cadrul organizațiilor.Dezvoltați abilitățile de conducere și organizare în vederea comunicării viziunii, a inspira angajații și a promova inovația și schimbarea.Identificarea și evaluarea problemelor etice și comunicarea rezoluțiilor justificabile pentru situații practice.Demonstrați competența în comunicare și dezvoltați abilitățile de lucru în echipă.Pentru a oferi studenților cunoștințe generale referitoare la domeniul de gestionare a energiei, a petrolului și a gazelor.Să pregătească viitorii directori juniori și managerii de afaceri pentru petrolul în curs de dezvoltarePentru a oferi studenților cunoștințele teoretice și practice, abilitățile de investigație și analitice și înțelegerea proceselor de afaceri și de management necesare dezvoltării unei cariere în domeniul petroluluiPerspectivele de carieră... [-]
Cipru Nicosia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză