Filter
Administrarea Afacerilor
Puerto Rico Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Licențe în Administrarea Afacerilor în Studii de Management în Puerto Rico 2019

O diplomă de Licență în Administrarea Afacerilor (BBA) reprezintă o realizare academică ce atestă faptul că studentul a terminat diferite cursuri legate de afaceri. Pe parcursul celor patru ani de studiu studenții urmează cursuri legate de afaceri care includ materii de specialitate.

Studenții care doresc un loc de muncă pe o poziție managerială pot fi interesați de urmarea unui program de studiu de management. Aceste programe le pot oferi studenților experiența necesară pentru a lucra în management la o varietate de corporații concentrându-se pe subiecte precum marketing, afaceri și finanțe.

Există mai multe instituții pentru învățământ superior situat de-a lungul Puerto Rico, cu Universitatea din Puerto Rico a fi cea mai veche si cea mai mare. Ca un teritoriu al Statelor Unite, cetățenii pot avea acces la oportunități suplimentare pentru educație.

Diplome de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Studii de Management în Puerto Rico 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de Management, Puerto Rico

Inter American University of Puerto Rico

Programul de dezvoltare antreprenorială și managerială este proiectat pentru a oferi studenților cu cunoașterea principiilor care guvernează dezvoltarea comercială a comp ... [+]

Programul de dezvoltare antreprenorială și managerială este proiectat pentru a oferi studenților cu cunoașterea principiilor care guvernează dezvoltarea comercială a companiilor și a activităților lor de afaceri.

Bachelor in Business Administration Programul cu un major în dezvoltare antreprenorială și managerială urmărește să se pregătească profesioniști cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a explora o activitate independentă ca o alternativă fezabilă în cariera lor profesională sau pentru a ocupa o poziție ca un manager de afaceri.

Studentul este prezentat cu conceptele, principiile și practicile fundamentale ale diferitelor discipline care includ dezvoltarea și administrarea companiilor și entrepreneurialism, cum ar fi: management, entrepreneurialism, contabilitate, marketing, economie, finanțe, metode cantitative și resurse umane.... [-]

Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce  + 6 Mai mult
August 2019
La zi
4 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză