Compară Licențe în Administrarea Afacerilor în Studii de marketing în Germania 2020

Studenții obțin diploma de Licență în Administrarea Afacerilor (BBA) după terminarea studiilor necesare legate de afaceri și comerț. Ele durează de obicei patru ani pentru studiile cu normă întreagă.Studiul de marketing și comunicare deschide oportunități în toate industriile deoarece toate organizațiile trebuie să comunice cu angajații și cu clienții. Cei care caută un loc d… Citeste mai mult

Studenții obțin diploma de Licență în Administrarea Afacerilor (BBA) după terminarea studiilor necesare legate de afaceri și comerț. Ele durează de obicei patru ani pentru studiile cu normă întreagă.

Studiul de marketing și comunicare deschide oportunități în toate industriile deoarece toate organizațiile trebuie să comunice cu angajații și cu clienții. Cei care caută un loc de muncă și sunt instruiți în marketing și comunicare pot găsi poziții disponibile la firme de marketing, dar și la corporații mari.    

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Studii de marketing în Germania 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
New European College
Munich, Germania
BBA
La zi
6 semestre
Engleză
Oct 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here