Program de BBA în Studii de Mediu în Asia

Compară Programe de Licență în Administrarea Afacerilor în Studii de Mediu în Asia 2018/2019

Studii de Mediu

Un BBA, cunoscut și ca Licență în Administrarea Afacerilor, este o realizare academică ce atestă competența în domenii legate de afaceri și comerț. Majoritatea programelor de BBA durează aproximativ trei sau patru ani pentru a fi terminate cu succes.

Pe parcursul studiului la un program de mediu, studenții pot urma unele cursuri de bază de matematică, fizică și economie. Materiile principale de studiu pot include etica de mediu, instituții politice și luarea deciziilor și managementul de risc. De obicei studentul trebuie să aleagă o specializare.  

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Caută Studii Universitare în Studii de Mediu în Asia 2018/2019

Citește Mai Mult

BBA în mediu și gestionarea proprietății

JinWen University Of Science And Technology
Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Taiwan Taipei

Automatizarea industriei secolului 20, informațiile, a creat dezvoltarea economică; Dar relativ a avut, de asemenea, poluarea mediului și problema schimbărilor climatice la nivel mondial. [+]

Automatizarea industriei secolului 20, informațiile, a creat dezvoltarea economică; Dar relativ a avut, de asemenea, poluarea mediului și problema schimbărilor climatice la nivel mondial. Poluarea mediului a devenit problema transnațional: Mediul va fi comerțul, mediul este diplomația, mediul garantează întrebarea este viitorul axul principal. Întrebarea de mediu tehnologie de inginerie non-pur poate rezolva, trebuie datorită cunoașterii sociale, psihologia mulțimea aduna armonia, precum și cu timpul alte specii respecte etica, realizează grija naturala cu să continue pentru totdeauna să se dezvolte.

Această școală consideră că complexitatea și importanța întrebării mediu în viitor, în 1999 a stabilit departamentul de management de mediu, și să întocmească planul de învățământ aferent, având în vedere tendința viitoare de dezvoltare a planifica. Poarta sa studiu de bază a acoperit încă discipline și așa mai departe economie, societate, etică, psihologie cu excepția poarta ecologie afara. ... [-]