Filter
Administrarea Afacerilor
Asia Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Compară Programe de Licență în Administrarea Afacerilor în Studii de Mediu în Asia 2019

Studenții obțin diploma de Licență în Administrarea Afacerilor (BBA) după terminarea studiilor necesare legate de afaceri și comerț. Ele durează de obicei patru ani pentru studiile cu normă întreagă.

Scopul unui program de studiu al mediului înconjurător este de a-i pregăti pe studenți pentru a rezolva probleme legate de mediu. Asta poate include munca în guvern pentru a crea legi și politici noi, munca în sistemul juridic pentru a lupta pentru cauze de mediu, sau munca în domeniul care protejează resursele naturale.    

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Caută Studii Universitare în Studii de Mediu în Asia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Other options within this field of study:

1 Results in Studii de Mediu, Asia

JinWen University Of Science And Technology

Automatizarea industriei secolului 20, informațiile, a creat dezvoltarea economică; Dar relativ a avut, de asemenea, poluarea mediului și problema schimbărilor climatice ... [+]

Automatizarea industriei secolului 20, informațiile, a creat dezvoltarea economică; Dar relativ a avut, de asemenea, poluarea mediului și problema schimbărilor climatice la nivel mondial. Poluarea mediului a devenit problema transnațional: Mediul va fi comerțul, mediul este diplomația, mediul garantează întrebarea este viitorul axul principal. Întrebarea de mediu tehnologie de inginerie non-pur poate rezolva, trebuie datorită cunoașterii sociale, psihologia mulțimea aduna armonia, precum și cu timpul alte specii respecte etica, realizează grija naturala cu să continue pentru totdeauna să se dezvolte.

Această școală consideră că complexitatea și importanța întrebării mediu în viitor, în 1999 a stabilit departamentul de management de mediu, și să întocmească planul de învățământ aferent, având în vedere tendința viitoare de dezvoltare a planifica. Poarta sa studiu de bază a acoperit încă discipline și așa mai departe economie, societate, etică, psihologie cu excepția poarta ecologie afara. ... [-]

Taiwan Taipei
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză