Filter
Administrarea Afacerilor
Statele Unite ale Americii Michigan Battle Creek Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Statele Unite ale Battle Creek Statele Unite ale Americii 2019

BBA, care este acronimul pentru Licență în Administrarea Afacerilor, este o diplomă academică oferită celor care au terminat cu succes aproximativ trei sau patru ani de cursuri riguroase într-o disciplină legată de afaceri sau comerț.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Unele dintre cele mai importante universități din Battle Creek Michigan includ Western Michigan University și Universitatea Davenport. Alte opțiuni de populare sunt Community College Kellogg și Arbor Universitatea de primăvară.

Vezi toate Studiile Universitare în Statele Unite ale Battle Creek în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Siena Heights University

O diplomă de licență de Business Administration de la Siena Heights University va deschide multe tipuri de oportunități de angajare pentru tine. Cu accentul pus de Univer ... [+]

O diplomă de licență de Business Administration de la Siena Heights University va deschide multe tipuri de oportunități de angajare pentru tine. Cu accentul pus de Universitatea Siena Heights asupra comunicării și eticii, puteți alege cu încredere să începeți o nouă carieră sau să vă duceți la locul de muncă în domeniul afacerilor.

comunicare

Capacitatea de a exprima idei în scris, verbal și vizual

Creativitate

Abilitatea de a dezvolta idei originale sau de a folosi soluții comune în moduri unice

Capacitate analitică

Abilitatea de a separa în mod efectiv o problemă complexă în părțile sale componente pentru a identifica soluțiile

Gândire integrativă ... [-]
Statele Unite ale Americii Adrian Jackson Battle Creek Benton Harbor Monroe Southfield  + 3 Mai mult
Septembrie 2019
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză