Filter
Administrarea Afacerilor
Statele Unite ale Americii Missouri Springfield

Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Statele Unite ale Springfield Statele Unite ale Americii 2019

Un BBA, sau o Licență în Administrarea Afacerilor, este un titlu academic oferit studenților care au terminat cu succes aproximativ patru ani de cursuri la zi într-un domeniu legat de afaceri și comerț. Programele de BBA sunt renumite pentru îmbunătățirea oportunităților profesionale.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Springfield este al treilea cel mai mare oras din statul Missouri și în reședințele de județ din județul Greene. Springfield are mai multe colegii și universități din oraș, cu Missouri State University (MSU) ca a doua cea mai mare universitate de stat 's, cu peste 20.000 de studenți.

Vezi toate Studiile Universitare în Statele Unite ale Springfield în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Missouri
Springfield
Tip de studiu
Ritm
Drury University

Scopul programului este de a oferi de afaceri o oportunitate pentru elevi de a obține o înțelegere practică a aspectelor de afaceri ale societății noastre. ... [+]

Scopul programului este de a oferi de afaceri o oportunitate pentru elevi de a obține o înțelegere practică a aspectelor de afaceri ale societății noastre. Curriculum-ul este organizat pentru a oferi studenților o cunoaștere a practicilor de afaceri și a proceselor economice, rolul de afaceri și economie pe piata mondială și o conștientizare a problemelor de afaceri majore cu care se confruntă societatea.

Elevii urmăresc Bachelor of Business Administration grad (BBA) sunt necesare pentru finalizarea următoarele cerințe de curs:

Educație General: 37 ore Cursuri BBA Tool: 33 ore Cursuri BBA majore 21 de ore Electives 33 de ore Total ore BBA: 124 ore ... [-]
Statele Unite ale Americii Springfield