Filter
Administrarea Afacerilor
Statele Unite ale Americii Wisconsin Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Statele Unite ale Wisconsin Statele Unite ale Americii 2019

Un BBA, sau o Licență în Administrarea Afacerilor, este un titlu academic oferit studenților care au terminat cu succes aproximativ patru ani de cursuri la zi într-un domeniu legat de afaceri și comerț. Programele de BBA sunt renumite pentru îmbunătățirea oportunităților profesionale.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Vezi toate Studiile Universitare în Statele Unite ale Wisconsin în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University Of Wisconsin - Green Bay

Atât administrația de afaceri majore și minore sunt interdisciplinare. "Interdisciplinar" înseamnă că, în timp ce studenții Business Administration studiază un anumit sub ... [+]

În curs de dezvoltare tine ca un elev angajat, astfel încât să devină un lider profesionist este ceea ce facem. Cofrin School of Business este axat pe pregătindu-vă pentru succesul profesional prin cursuri, stagii și evenimente de dezvoltare profesională. Câștigul salarial gradul dumneavoastră vă va pregăti pentru o carieră, respectate competitive și calea pe care o alegeți este de până la tine!

Austin E. Cofrin School of Business oferă grade axat pe sprijinirea persoanelor care învață să devină lideri implicați și profesioniști în zona mai mare de Nord-Est, Wisconsin și dincolo. Căutăm persoane care caută angajarea oportunități educaționale, succesul profesional, și soluții de afaceri inovatoare.... [-]

Statele Unite ale Americii Green Bay
September 2019
La zi
Part time
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lakeland University

Majore cele mai populare este mai puternică decât oricând, cu o gamă de zece accente foarte relevante pe care le va separa de pachetul de studenți care pur și simplu majo ... [+]

Majore cele mai populare este mai puternică decât oricând, cu o gamă de zece accente foarte relevante pe care le va separa de pachetul de studenți care pur și simplu majore în "afaceri" la alte școli.

În cazul în care obiectivul dvs. este de a obține o expunere larg, pentru a curriculum-ului de afaceri într-un sens macro, în timp ce honuire una sau mai multe zone specifice de competență, aceasta este majoră pentru tine.

"Cred ca ceea ce o face apel pentru elevi este faptul că acestea au o sansa de a se concentra pe o anumită zonă", spune Scott Niederjohn, profesor asociat de administrare a afacerilor.

Zece opțiuni de accent

Cu unul sau mai multe accente atașate la gradul administrarea afacerilor, va fi poziționat ferm pentru a intra în forța de muncă. Fiecare zonă accent necesită finalizarea de 12-18 de credite.... [-]

Statele Unite ale Americii Plymouth
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză