Filter
Administrarea Afacerilor
Statele Unite ale Americii Wisconsin Green Bay Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Statele Unite ale Green Bay Statele Unite ale Americii 2019

Un BBA, sau o Licență în Administrarea Afacerilor, este un titlu academic oferit studenților care au terminat cu succes aproximativ patru ani de cursuri la zi într-un domeniu legat de afaceri și comerț. Programele de BBA sunt renumite pentru îmbunătățirea oportunităților profesionale.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Green Bay este un oraș în Wisconsin bine-cunoscut ca orasul de origine al Green Bay Packers, o echipa de NFL. Green Bay este cunoscut ca unul din orașele cele mai vibrante, concentrat și de susținere NFL fotbal din Statele Unite ale Americii.

Vezi toate Studiile Universitare în Statele Unite ale Green Bay în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University Of Wisconsin - Green Bay

Atât administrația de afaceri majore și minore sunt interdisciplinare. "Interdisciplinar" înseamnă că, în timp ce studenții Business Administration studiază un anumit sub ... [+]

În curs de dezvoltare tine ca un elev angajat, astfel încât să devină un lider profesionist este ceea ce facem. Cofrin School of Business este axat pe pregătindu-vă pentru succesul profesional prin cursuri, stagii și evenimente de dezvoltare profesională. Câștigul salarial gradul dumneavoastră vă va pregăti pentru o carieră, respectate competitive și calea pe care o alegeți este de până la tine!

Austin E. Cofrin School of Business oferă grade axat pe sprijinirea persoanelor care învață să devină lideri implicați și profesioniști în zona mai mare de Nord-Est, Wisconsin și dincolo. Căutăm persoane care caută angajarea oportunități educaționale, succesul profesional, și soluții de afaceri inovatoare.... [-]

Statele Unite ale Americii Green Bay
September 2019
La zi
Part time
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză