Studii de BBA în Uzbekistan

Compară Studii de BBA de Top în Uzbekistan 2018

Masterat

O diplomă de Licență în Administrarea Afacerilor (BBA) este o diplomă oferită studenților care au terminat un program de studiu de patru ani la o universitate. Materiile pe care sunt concentrate studiile la un astfel de program sunt legate de lumea comerțului și a afacerilor.

Învățământul superior este o parte importantă a culturii, în Uzbekistan, cu țara văzând aproape 600.000 de absolvenți anual. O mare parte din elevii participa la instituții de învățământ superior în Uzbekistan pentru captivante Cursuri de limba engleza care sunt oferite.

Începe Astăzi Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Uzbekistan 2018

Citește Mai Mult

Administrarea Afacerilor BA (Hons)

Westminster International University in Tashkent
Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Uzbekistan Tashkent

Bachelor of Arts (Onoruri) în Administrarea Afacerilor este un curs de trei ani cu normă întreagă recunoscut în întreaga lume. Se bazează pe cursul BA (Onoruri) de afaceri livrat în Marea Britanie de către Westminster Business School din cadrul Universității din Westminster (Londra). [+]

Bachelor of Arts (Onoruri) în Administrarea Afacerilor este un curs de trei ani cu normă întreagă recunoscut în întreaga lume. Se bazează pe cursul BA (Onoruri) de afaceri livrat în Marea Britanie de către Westminster Business School din cadrul Universității din Westminster (Londra). Administrația de afaceri BA (Onoruri) își propune să ofere studenților o educație în domeniile-cheie ale afacerii, oferind o înțelegere a teoriilor, instrumentelor și tehnicilor care stau la baza acestora.

Este pentru cei care doresc:

A deveni Director General cu interes în domeniul afacerilor, cum ar fi Marketing, ContabilitatePentru a deveni un profesionist într-unul din domeniile de afaceri, cum ar fi Contabilitate, Marketing, Finanțe, Management, Operațiuni.Pentru a vă dezvolta propria afacere, cursul oferă o înțelegere practică și teoretică a principalelor instrumente și concepte de afaceri, astfel încât să puteți începe și dezvolta propria afacerePentru a dezvolta o carieră didactică / academică într-o zonă de lucru provocatoare și practică... [-]