Filter
Administrarea Afacerilor
Vietnam Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Studii de BBA de Top în Vietnam 2019/2020

BBA, care este acronimul pentru Licență în Administrarea Afacerilor, este o diplomă academică oferită celor care au terminat cu succes aproximativ trei sau patru ani de cursuri riguroase într-o disciplină legată de afaceri sau comerț.

Vietnam oficial Republica Socialistă Vietnam, este țară estică în Peninsula Indochina din Asia de Sud-Est. În 2011, Vietnam a avut un total de 163 de universități (inclusiv colegii și institute de seniori).

Începe Astăzi Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Vietnam 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

FPT University

... [+]

Absolvenții cu mare potențial au, de asemenea, posibilitatea distinctă de a fi recrutați direct de companiile afiliate FPT care operează în 19 țări din întreaga lume.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Spectrul larg al diplomelor de licență în administrarea afacerilor înseamnă că absolvenții pot alege dintr-o gamă largă de căi de carieră în diferite sectoare de activitate.

ON-THE-JOB TRAINING [-]
Vietnam Hanoi
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ho Chi Minh City University of Technology

Programul de Administrare a Afacerilor la Bach Khoa University HCMUT- Bach Khoa University oferă studenților baza și cunoștințe avansate în management, care acoperă diver ... [+]

Programul de Administrare a Afacerilor la Bach Khoa University HCMUT- Bach Khoa University oferă studenților baza și cunoștințe avansate în management, care acoperă diverse aspecte, cum ar fi Marketing, Planificare, Contabilitate, Finanțe și Producție.

Programul de administrare a afacerilor la HCMUT-Bach Khoa oferă studenților cunoștințele de bază și avansate ale managementului oportunității de carieră

Abilități soft precum lucrul în echipă, comunicarea, identificarea

Oportunitate de carieră

După absolvire, elevii vor avea ocazia să lucreze în domeniul:

Dezvoltarea afacerilor: cercetarea pieței, planificarea afacerilor, relațiile cu comunitatea, dezvoltarea de noi produse și servicii.ContabilitateAnaliza investițiilor: pregătirea și analiza proiectelor de investiții, analiza financiară corporativă, prelucrarea datelor stocurilor.AdministrativOportunitate de a ne transfera la universitățile partenere din SUA... [-]
Vietnam Ho Chi Minh City
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză