Studii de BBA în Vietnam

Compară 2 Studii de BBA de Top în Vietnam 2018/2019

Masterat

Un BBA, sau o Licență în Administrarea Afacerilor, este un titlu academic oferit studenților care au terminat cu succes aproximativ patru ani de cursuri la zi într-un domeniu legat de afaceri și comerț. Programele de BBA sunt renumite pentru îmbunătățirea oportunităților profesionale.

Vietnam oficial Republica Socialistă Vietnam, este țară estică în Peninsula Indochina din Asia de Sud-Est. În 2011, Vietnam a avut un total de 163 de universități (inclusiv colegii și institute de seniori).

Începe Astăzi Programe de Licență în Administrarea Afacerilor de Top în Vietnam 2018/2019

Citește Mai Mult

De licență în administrarea afacerilor

Bach Khoa University (BKU)
Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Vietnam Ho Chi Minh City

Programul Business Administration la BKU oferă studenților cu bază și cunoștințe avansate de gestionare care acoperă diverse aspecte, inclusiv de marketing, planificare, contabilitate, finanțe și producție. abilități soft, cum ar fi lucrul in echipa, comunicarea, identificarea si rezolvarea problemelor prin intermediul hands-on de formare sunt, de asemenea, oferite studenților noștri într-o reclamă, profesionist, dinamic și competitiv ... [+]

Programul Business Administration la BKU oferă studenților cu bază și cunoștințe avansate de gestionare care acoperă diverse aspecte, inclusiv de marketing, planificare, contabilitate, finanțe și producție. abilități soft, cum ar fi lucrul in echipa, comunicarea, identificarea si rezolvarea problemelor prin intermediul hands-on de formare sunt, de asemenea, oferite studenților noștri într-un mediu internațional creativ, profesional, dinamic și competitiv. Absolvenții vor avea o mare perspectiva ocupării forței de muncă, atât la nivel local, cât și internațional, în multe domenii conexe ca contabili, supervizor financiar, specialiști în vânzări, marketing, consultant, etc.... [-]


Bachelor of Business Administration (BBA)

FPT University
Campus Cu normă întreagă 3 anii January 2019 Vietnam Hanoi

[+]

Absolvenții cu mare potențial au, de asemenea, posibilitatea distinctă de a fi recrutați direct de companiile afiliate FPT care operează în 19 țări din întreaga lume.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Spectrul larg al diplomelor de licență în administrarea afacerilor înseamnă că absolvenții pot alege dintr-o gamă largă de căi de carieră în diferite sectoare de activitate.

ON-THE-JOB TRAINING [-]