Citește Descrierea Oficială

Acreditat de: MIFireE EC

Incendiul în domeniul riscului de incendiu este o disciplină relativ nouă în industria construcțiilor, determinată de evoluția legislației privind siguranța împotriva incendiilor.

Programul GCU - unul dintre puținele oferite în Marea Britanie - a fost dezvoltat în parteneriat strâns cu Serviciul de pompieri și salvare. Este unic în focalizarea sa asupra designului de siguranță la incendiu și a reglementărilor. A fost prima din Marea Britanie care a obținut scutirea academică de către Institutul de ingineri de pompieri la nivel MIFireE.

Cursul a fost de asemenea aprobat de British Engineering Council pentru traseul standard IEng și îndeplinirea parțială a rutei standard CEng. Gestionarea riscurilor, prognozarea, rezolvarea problemelor și comunicarea fac parte din program, care are legături puternice cu consultanții și autoritățile de reglementare care împărtășesc cunoștințele lor prin intermediul cursurilor de oaspeți, a materialelor de studiu de caz și a vizitelor la fața locului. Un număr de ofițeri de servicii de pompieri și de salvare sunt lectori asociați.

Veți avea oportunitatea de a studia în străinătate sau de a vă angaja într-un loc de muncă acreditat, precum și o plasare de lucru opțională.

Acest program poate fi studiat part-time la campusul nostru din Londra și cu normă întreagă sau cu normă redusă în Glasgow.

Cariera ta

Perspectivele de carieră sunt excelente cu serviciile de pompieri, companiile de construcții, consultanță, industria petrolieră offshore și autoritățile locale din Marea Britanie și din străinătate.

Unii dintre absolvenții noștri lucrează acum în consultanță în Orientul Mijlociu, Australia, Noua Zeelandă și SUA, precum și pe întreg teritoriul Regatului Unit.

Ce veți studia

Anul 1

Nivelul Fundației - Proiectare, Tehnologie și Performanță.

Anul 2

Principii de analiză a siguranței la incendiu

Anul 3

Plasament la locul de muncă sau studii cu una dintre universitățile partenere; Dynamics de incendiu, protecție structurală împotriva incendiilor, proiectarea sistemelor de suprimare, dinamica fluidelor computerizate și CAD.

Anul 4

Onoruri Disertație, studierea în continuare a subiectelor cum ar fi proiectarea sistemelor de control al fumului, proiectarea sistemelor de evacuare, evaluarea riscului de incendiu, proiectarea ingineriei de pompieri.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

Disponibil în Glasgow cu normă întreagă

SQA mai mare

BBCC inclusiv matematică și fie fizică, studii tehnologice sau științe inginerești.

Un nivel

CCC inclusiv matematică și fie fizică, studii tehnologice, fie un alt subiect de tehnologie / inginerie.

ILC mai mare

H2 H2 H4 H4 incluzând matematică și fizică. Limba engleza este, de asemenea, obligatorie la nivel obișnuit O2.

Diploma IB

25 de puncte trebuie să includă matematică și fizică

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în materie de inginerie la MMM

Accesul SWAP

Program SWAP STEM la BBB

Anul 2

Disponibil în Glasgow sau Londra pe o bază part-time

HNC sau HND

Calificarea HNC sau HND (Inginerie civilă, mediu construit sau echivalent) cu B în unitatea (elementele) gradată.

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Elevii care participă la un program cu fracțiune de normă pot fi facturați pentru taxa anuală completă sau pentru numărul de module completate pe an universitar. Elevii pot fi eligibili să plătească acest lucru în rate pe parcursul anului. Vizualizați taxe de învățământ la distanță și la distanță.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări pentru studenți.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

A studia in strainatate

Studenții au ocazia pentru schimbul internațional. Acest lucru ar putea fi pentru un trimestru sau un an întreg de studiu la o altă instituție, adesea la unul dintre partenerii noștri europeni, unde cursurile sunt oferite în limba engleză. În prezent, studenții care utilizează această opțiune fac acest lucru la anul 3 și obțin credite pentru gradul lor.

Acreditare

Ingineria riscului de incendiu BEng (Hons) a fost recunoscută ca un curs aprobat cu excepția academică de către Institutul de ingineri de pompieri.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 4 anii
Part time
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date