Read the Official Description

15% Reducere dacă primul an este plătit până la sfârșitul anului până la 30 aprilie 2018 5% Extra discount dacă este plătit în 2 tranșe

 • Primul curs de licență pentru inginerie mecanică care va fi oferit vreodată în Grecia.
 • Universitatea din Derby este o universitate de top din Marea Britanie pentru Inginerie Mecanică (21-a în Ghidul Universității Guardian din 2017).
 • Cursul poate conduce la recunoașterea și practica profesională , în conformitate cu cerințele Consiliului de Inginerie al Regatului Unit, iar studiul ulterior poate conduce, de asemenea, la obținerea de drepturi profesionale complete în Grecia (statutul de inginer charter).
 • Cursul acoperă cele trei domenii de bază ale Ingineriei Mecanice: Energie, Fabricare și Management Industrial, fiind contextualizată cu industria de inginerie din Grecia (probleme legislative etc.).
 • Acesta include proiectarea și modelarea asistată de calculator , cu ajutorul software-ului de ultimă oră și se concentrează pe dinamică, procese de fabricație și materiale , conducând la absolvenți cu înaltă calificare.
 • Elevii au acces la facilități moderne , atât la atelierele de lucru ale colegiului, cât și la laboratoarele de ultimă oră ale organizațiilor partenere, pentru a-și face pregătirea practică, proiectele și stagiile .

Acest program este validat de Universitatea din Derby și își propune să ofere studenților cu un background solid în Inginerie Mecanică oferind în același timp posibilitatea de a specializa și aplica principiile de proiectare, modelare și management mecanic. Absolvenții pot obține licența de a practica profesia de Ingineri Incorporați (IEng) și dacă aceștia continuă să studieze postuniversitare, pot solicita drepturi profesionale depline ca ingineri autorizați.

Trimiteți prin poștă electronică o imagine sau o scanare a școlii sau a unui transcriptor universitar pentru o evaluare rapidă a intrării: e.skourti@medcollege.edu.gr

Admitere

Programul se adresează absolvenților de liceu care doresc să-și construiască o carieră în Ingineria Mecanică.

Cerințe pentru înregistrare:

 • Certificat de absolvire a liceului (Apolyterion) de la un liceu general sau profesional (sau echivalent)
 • Scrisoare de recomandare (1)
 • Cunoștințe adecvate a limbii engleze (IELTS 4.5 sau echivalent) *
 • Interviu academic
 • Fotografii (2)
 • Carte de identitate / pașaport

* Candidații fără certificate oficiale de limbă engleză pot susține testul de plasare în limba engleză a Colegiului Mediteranean.

Deținătorii de diplome de diplomă națională (HND) sau Institutului de formare profesională (IEK), studenți ai instituțiilor tehnologice (TEI) sau ai instituțiilor de învățământ superior (AEI) din domenii relevante pot fi admiși într-o etapă avansată a cursului, Procedura de învățare. Ei trebuie să prezinte suplimentar:

 • Diplomă și / sau transcriere academică
 • Manualul programului (dacă este disponibil)

Structura

Cursul este alcătuit din modul de 20 de credite și o diplomă de diplomă de 40 de credite în ultimul an. Primii doi ani sunt predate și evaluate în limba greacă, iar celelalte două sunt predate și evaluate în limba engleză.

Elevii sunt așteptați să lucreze la proiecte reale și studii de caz și să participe la excursii la șantiere și ateliere de lucru, astfel încât să aplice în practică tot ceea ce au învățat în clasă și să dezvolte cunoștințele și abilitățile pe care industria le cere de la inginerii absolvenți.

Anul 1

învățământ

Veți învăța printr-un amestec de prelegeri, tutoriale și lucrări de laborator. Există, de asemenea, o cantitate considerabilă de material de suport pentru e-învățare. Metodele de învățare pe care le folosim sunt:

 • Prelegeri, pentru a acoperi teoria.
 • Seminarii, pentru rezolvarea problemelor și discutarea studiilor de caz.
 • Laboratoare de computere, să se antreneze în cele mai recente programe de proiectare, modelare și simulare.
 • Labs
 • Clinici (cursuri de sprijin), pentru a aborda cele mai dificile părți ale modulelor.
 • Tutoriale, pentru a oferi unu-la-un sprijin pentru studenți.
 • Învățarea independentă, în care studenții se angajează în studiu auto-dirijat.

Învățarea elevilor este îmbunătățită în continuare prin:

 • Conferințe de invitați, de experți din industrie care oferă expertiză profesională contemporană și oportunități de rețea de neprețuit.
 • Un studiu independent supravegheat, în care tutorii cu experiență academică ajută elevii să treacă de la mediul academic la cel profesional.
 • Proiecte industriale reale, în scopul de a practica profesia într-un mediu simulativ.
 • Vizite regulate la companii și excursii / exerciții.
 • Simulări de caz real, cum ar fi simularea interviului de angajare.
 • Stagiu opțional
 • Accesul la mai multe resurse on-line și off-line care facilitează învățarea independentă.

Studenții sunt evaluați prin examene scrise, proiecte individuale sau de grup, teste de laborator, prezentări și cercetări personale. Elevii își dezvoltă abilitățile profesionale și de cercetare prin diploma de doctorat, în care sunt rugați să rezolve o problemă mecanică realistă. Acest proiect real le leagă de industrie și creează oportunități neprevăzute de angajare.

De ce să alegeți acest curs

 • Ingineria mecanică BEng (Hons)
 • Gradul poate determina absolvenții să obțină statutul de Inginer Incorporat de către Consiliul de Inginerie al Regatului Unit, în timp ce le oferă posibilitatea de a-și exercita drepturi profesionale complete în Grecia (statutul de inginer charter), prin studii aprofundate și experiență de muncă. Consultați jbm.org.uk pentru informații suplimentare.
 • Cursul acoperă cele trei domenii principale de inginerie mecanică - Management structural, energetic și industrial, concentrându-se pe domenii relevante pentru industria de inginerie din Grecia (dinamică și analiză structurală, materiale și procese de fabricație, termodinamică și motoare cu combustie internă) autoritățile grecești mai simple.
 • Conținutul cursului ia în considerare atât cadrul legislativ european, cât și cel legislativ, oferind studenților flexibilitatea ocupării forței de muncă în Grecia și în alte țări europene.
 • Cursul este îmbogățit în mod semnificativ cu designul tehnic și CAD, împreună cu modulele de simulare de proiectare și prototip, astfel încât elevii să dobândească abilități practice. Concentrarea sa pe management permite absolvenților să dezvolte activități antreprenoriale și să-și exercite poziții manageriale superioare în sectorul tehnic.
 • Școala de Inginerie operează ateliere de inginerie in-house cu toate dispozitivele, mașinile și software-ul necesar. De asemenea, face legătura cu laboratoarele și companiile externe pentru a asigura accesul studenților la scară largă.
 • Procesul de învățare este îmbunătățit în continuare de o varietate de activități educaționale (conferințe, excursii, seminarii etc.) și o schemă de stagiu opțional, care conduce la absolvenți mai angajabili.
 • Programul este livrat atât în ​​limba greacă, cât și în limba engleză, astfel încât studenții să fie introduși treptat și fără probleme la studierea în limba engleză. Cursurile de limba engleză sunt oferite în primul și al doilea an de studiu, concepute special pentru a acoperi terminologia și pentru a ajuta elevii să îndeplinească cerințele părții predate în limba engleză a programului (studenții, prin urmare, nu au nevoie de cursuri suplimentare de limba engleză). Elevii primesc sprijinul Departamentului englez al Colegiului pe parcursul studiilor. În calitate de absolvenți ai unei universități din Marea Britanie (fiind predate în limba engleză), ei își certifică limba engleză ca o competență de limbă străină la o competență (C2).
 • Colegiul mediteranean acordă un accent special pe sprijinul academic al studenților: un tutore personal este alocat fiecărui elev; lectorii sunt disponibili la orele de lucru; elevii cu dificultăți pot utiliza serviciile centrului de consiliere și sprijin pentru învățare; elevii primesc feedback regulat cu privire la progresul lor academic; elevii au acces deplin la bibliotecile Colegiului și resursele electronice
 • Colegiul Mediteranean a dezvoltat un plan integrat de angajare, Programul de angajare pentru MC, axat pe nevoile contemporane ale studenților noștri de calcul: consiliere în carieră și dezvoltare profesională, prelegeri regulate, proiecte reale, seminarii, evenimente de networking,
 • Toți cadrele didactice sunt acreditați de lectori ai Universității din Derby pentru fiecare modul pe care îl predau. Colegiul mediteranean pune în aplicare un sistem integrat de recrutare, evaluare și dezvoltarea profesională continuă a cadrelor universitare, astfel încât studenții să beneficieze de o predare excelentă și de sprijin personal pentru a-și dezvolta abilitățile sociale și profesionale.
 • Universitatea din Derby (Ghidul Universității Guardian 2017) este o universitate TOP-25 în Marea Britanie și în inginerie mecanică și în TOP-10 pentru ocuparea forței de muncă în rândul studenților. Acest lucru se datorează dezvoltării continue a curriculumului conform indicațiilor angajatorilor, organismelor profesionale și de acreditare.

Continuarea studiilor

Absolvenții programului, conform legii grecești, dețin o diplomă universitară acreditată, echivalentă cu cea acordată de instituțiile de învățământ superior de stat din Grecia. Dacă doresc acest lucru, ei pot recunoaște diploma de către autoritățile elene.

Fiind absolvenți ai unei universități acreditate din Marea Britanie, aceștia sunt eligibili să candideze pentru statutul de Inginer Incorporat (IEng) la British Engineering Council. Dacă își continuă studiile spre o diplomă de master și, de asemenea, asigură o experiență de lucru, ei vor fi eligibili pentru a-și îmbunătăți statutul de inginer autorizat, cu drepturi profesionale depline atât în ​​Marea Britanie, cât și în Grecia. Pentru informații suplimentare, consultați www.jbm.org.uk.

După finalizarea cu succes a programului, absolvenții pot continua pentru o diplomă de masterat la Colegiul Mediteranean sau la universități de peste mări. Alternativ, ei pot căuta un loc de muncă. Membrii BEng (Hons) pot participa la următorul program de masterat oferit de Colegiul Mediteranean:

 • Master Inginerie Mecanică și Design

Cei care doresc să combine Engineering cu Management și să urmeze poziții manageriale superioare în industria de inginerie pot opta pentru a participa la următoarele cursuri postuniversitare:

 • MBA Global
 • MBA Global Finance

În mod alternativ, aceștia se pot specializa în Conservarea și Managementul Energiei, urmând un curs CPD oferit în Studiile Profesionale din Marea Mediterană.

BEng (Hons) Absolvenții de Inginerie Mecanică și Design pot căuta locuri de muncă în:

 • Unități industriale
 • Firme tehnice / de constructii
 • Planificarea ingineriei
 • Companii din surse regenerabile de energie
 • Distribuitori de autoturisme / iahturi
 • Societăți comerciale de echipamente mecanice
 • Firme de reparatii
 • Companiile maritime
 • Ateliere și laboratoare
 • Agentii de consultanta

și ca ingineri mecanici independenți.

Program taught in:
Engleză
Greacă

See 11 more programs offered by Mediterranean College, Athens »

Last updated April 9, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Ian. 2020
Duration
3 - 4 anii
La zi
Price
6,940 EUR
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline
Start Date
Ian. 2020
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date

Ian. 2020

Location
Application deadline
End Date