BFA în actorie

University of Montana

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BFA în actorie

University of Montana

Bachelor of Fine Arts (BFA) gradul în care acționează este un program de formare pre-profesională înrădăcinată într-o tradiție puternică de arte liberale. Studenții care intenționează să urmărească gradul acționează BFA va intra la Universitatea în calitate de studenți BA în Teatru și declară intenția de a urmări Bachelor of Fine Arts în care acționează nu mai târziu de la începutul semestrului al doilea al programului de patru ani. Pe parcursul programului, elevii urmăresc un BFA în actorie trebuie:

  • Ia-o secvență riguroase de formare studio, inclusiv cursuri de actorie, mișcare, tehnica acționează de film, precum și voce și vorbire.
  • Atinge o cumulativ 2.5 GPA de ansamblu și un GPA 3.0 în care acționează cursuri.
  • După o audiție la mijlocul lunii, programul de la sfârșitul celui de al doilea an, să fie invitați în cadrul programului BFA.
  • Fi aruncat în cel puțin trei School of producții de teatru și dans în timpul lor de patru ani în program.

Care acționează este o formă de artă expresivă, în care actorul este instrumentul de exprimare. Programul se referă la dezvoltarea capacității elevului de a utiliza abilitățile și instrumentele predate de-a lungul patru ani pentru a comunica o poveste dramatică sau comic, în contextul producției de teatru și film. Studenții sunt de așteptat să facă progrese în continuare în aprofundarea și clarificarea capacitatea lor de a comunica poveste veridic și să joace un personaj în acțiune.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Missoula, Montana
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Missoula, Montana
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala