BFA în Filmmaking

EICAR, școala de film numai în Europa continentală, cu un curriculum în limba engleză, oferă o trei ani Bachelor of Fine Arts programului în film cu 5 Specializari - Regie, scenariu, Cinematografie, producerea și editarea.

Școala oferă grade și programe cu accent pe experiența practică și realizarea de filme munca în echipă. Am favoarea munca de studio directă și exerciții unde lecții pot scufunda în.

Programele de asemenea, se concentreze pe gestionarea corespunzătoare a seturi de film, astfel elevii să poată înțelege cum se fac lucrurile în lumea profesională și de a dezvolta abilitățile și talentele în consecință. Acesta este motivul pentru ne concentrăm curriculum și filozofia noastră pe obtinerea dreptului de proces.

Studierea la Paris, cu o rețea internațională de profesioniști

EICAR oferă un mediu internațional cu peste 60 de naționalități prezente în cadrul comunității studenților și a personalului școlii. Facultatea noastră internațională de film și televiziune profesioniștilor care lucrează are un picior în industria în orice moment.

Deoarece instructori EICAR nu sunt cadre universitare, ci profesionisti activi, ei sunt capabili să ofere o abordare de ultimă oră din lumea reala pentru a filma educație în cazul în care elevii sunt pregătiți să se confrunte și să stăpânească cele mai recente modificări tehnice și tendințele artistice din industria audiovizualului evoluează rapid.

În plus față de facultate de film și profesioniștii mass-media, un program riguros conceput pentru a imita realitatea și provocările lumii profesionale EICAR este Keystone a curriculum-ului BFA.

Bachelor European de Arte Frumoase este o diplomă de nivel de studii

care este acreditat de EABHES, Consiliul European de Acreditare a Învățământului Superior Școli. Gradul de licență este recunoscută în universități afiliate și superior Școli Educație din întreaga lume și oferă studenților un nivel ridicat de mobilitate geografică, atât în ​​ce privește studiile și activitățile lor profesionale. Ele sunt un adevărat pașaport european pentru lumea muncii.

Este necesar un minim de 180 de credite ECTS pentru gradul BFA. Aceste credite pot fi obținute în cursuri, studiul personal, și stagii.

Un test de limbi străine obligatoriu este, de asemenea, necesară pentru calificările de grade.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date