Programul BFA în Metal Art

Atelierul metalic de 1.200 de metri pătrați este situat într-un mediu academic unic în Dals Långed, la 170 de kilometri nord de Gothenburg, unde lucrați atât la desen, cât și la bancul de lucru. Acest mediu oferă condiții excelente pentru o artă experimentală multidimensională, tridimensională. Veți învăța tehnici de producție, cum ar fi forjarea la cald, fabricarea, sudarea și formarea de tablă.

Dimensiunile atelierului, echipamentul și accesibilitatea vă permit să lucrați în toate formatele, de multe ori pe proiecte actuale care lucrează cu punerea în funcțiune a clienților și a expozițiilor. În timpul educației, veți avea, de asemenea, ocazia de a vă arăta munca într-o varietate de setări publice.

În calitate de student, veți explora artele contemporane și meșteșugurile contemporane în diferite contexte și veți putea explora mai profund expresia dvs. artistică și artizanatul.

117961_117956_HDK_FotografNatalieGreppi.jpg

Despre program

Programul de trei ani include cursuri în ambarcațiunile metalice, spațiul public și galeriile, interpretarea vizuală, comunicarea, teoria și istoria. Veți lucra pe proiecte artistice, materiale pe bază de material, ambarcațiunile și site-ul. Inspirația și teoria dvs. sunt alimentate prin excursii în câmp, vizitând artiști, ateliere și tutoriale. În calitate de student, sunteți încurajați să participați la schimburi naționale, internaționale, competiții și expoziții care stau la baza viitoarelor rețele.

Cursuri de interpretare vizuală și de comunicare, teorie și istorie au loc împreună cu studenții din alte programe de arte frumoase BA în Steneby.

Programul face parte din mediul internațional din Steneby. Limba de predare este engleza. Suedeză ar putea fi folosit ocazional pentru studenții vorbitori de limba suedeză.

Conţinut

Primul an se concentrează în mod fundamental pe cunoștințe avansate în tehnologie, materiale și expresii. Veți învăța despre diferitele proprietăți ale metalelor, cum ar fi oțelul, aluminiu și bronzul. Veți avea, de asemenea, timp pentru a vă stabili și îmbunătăți limba artistică și pentru a examina modul în care ideea dvs. artistică interacționează cu contextele sociale.

Al doilea an accentuează conștientizarea relației dintre artist și lumea din jur. Veti participa la discutiile in curs de desfasurare in cadrul artelor, mestesugurilor si scenelor de design si veti avea ocazia sa participati la un program de schimb cu alte academii prin reteaua noastra internationala.

Cel de-al treilea an oferă posibilități mai mari pentru elaborarea de proiecte individuale de către studenți, în consultare cu supraveghetorul. Accentul este pus pe dezvoltarea expresiei dvs. artistice personale în arta metalică. La sfârșitul semestrului de primăvară, veți prezenta rezultatele unui proiect de examen de zece săptămâni către o audiență publică.

Domenii de lucru / studii continue

Programul vă pregătește să lucrați pe comisioane pentru clienți privați și publici, expoziții și propria dvs. activitate artistică. Programul vă pregătește, de asemenea, pentru studii de masterat.

grad

Licențiat în Arte Frumoase în Arte și Meserii cu specializare în Metal Art

Cerințe de intrare și aplicare

Cerințe de intrare:

Cerințe generale de intrare

Selecţie:

Selecția se bazează pe o evaluare a probelor de muncă depuse și pe un interviu personal.

Program predat în:
  • Engleză
Ultima actualizare Septembrie 15, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
3 anii
La zi
Price
816,846 SEK
Costul total al programului. Taxă de depunere: 900 SEK. Taxele de înscriere și de școlarizare nu se aplică cetățenilor UE / SEE sau studenților în schimburi.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date