Read the Official Description

Prezentare generală

Știința mediului este un domeniu multidisciplinar, programul este conceput pentru ca studenții să înțeleagă principiile și aplicațiile de bază ale următoarelor discipline: biologie, chimie, fizică, geologie, politică de reglementare și de mediu, ecologie umedă, cercetare științifică și scriere. Studenții care absolvesc programul de științe ecologice vor fi instruiți să colaboreze cu industriile și agențiile de mediu pentru a progresa progresul economic, menținând în același timp ecosistemele durabile, respectând reglementările de mediu. În plus față de introducerea temelor științifice și de mediu fundamentale, accentuăm cu tărie dezvoltarea abilităților necesare pentru înțelegerea, evaluarea, prezicerea și atenuarea problemelor și problemelor de mediu importante.

Obiectivele majore ale științei mediului includ pregătirea elevilor pentru

  1. studii superioare avansate,
  2. angajare imediată la nivel de licență și
  3. participarea cetățenilor responsabili într-o lume în care preocupările și deciziile de mediu devin din ce în ce mai importante.

Programul este structurat pentru a permite studenților să se specializeze în aspectele biologice, chimice sau geologice ale științei mediului la alegerea lor, având 20 de credite de electives. Oferim, de asemenea, o aplicație științifică a științelor ecologice despre elementele recomandate, care pregătesc în mod special studenții să lucreze în domeniul științelor mediului în momentul absolvirii. Mulți studenți optează pentru o diplomă dublă cu biologia dacă intenționează să gestioneze resursele naturale sau chimia dacă sunt interesați de toxicologie. De asemenea, recomandăm un Minor în sistemele informatice geografice (GIS), deoarece este una dintre piețele de locuri de muncă cu cea mai rapidă creștere în țară.

Aplicații practice

Sunt încurajate tehnicile și aplicațiile practice, inclusiv experiențele pe teren, cercetarea și stagiile. Oferim asistență și sprijin frecvent direct (financiar și de altă natură), pentru studenții calificați care doresc să dobândească experiență practică prin participarea la proiecte de cercetare și educație în curs de desfășurare, obținând stagii cu agenții de mediu, firme și organizații, participând la conferințe profesionale și simpozioane de oportunități conexe. Astfel de activități ajută angajatorii publici și potențiali să fie conștienți de ceea ce putem oferi, să îmbunătățim perspectivele de angajare pentru studenții noștri și să oferim ajutor financiar specialiștilor noștri. Elevii sunt, de asemenea, obligați să efectueze un proiect la nivel de profesionist Senior Research. Aceste proiecte pot, de asemenea, oferi studenților oportunități de a publica în reviste științifice revizuite, deschizând ușile pentru a intra în programele postuniversitare în toată țara. Două exemple de Proiecte de Cercetare Senior s-au axat pe evaluarea algoritmilor de învățare a mașinilor și a variabilelor derivate din imaginea și lidar pentru clasificarea GEOBIA a mineritului și recuperării minelor (publicat în Jurnalul Internațional de Teledetecție cu un co-autor al studenților și finanțat de AmericaView și Appalachian Inițiativa de Cercetare pentru Știința Mediului) și care caracterizează paginile trofice ale Louisiana Waterthrush (Parkesia motacilla) utilizând izotopi stabili ai lui C și N (finanțat de o bursă Ledford de la Asociația Colegiului Appalachian).

Oportunitati de angajare

Majoritatea covârșitoare a locurilor de muncă în domeniul științei mediului este cu firme de consultanță sau agenții guvernamentale care procesează, manipulează și remediază (curăță) materiale periculoase sau cu industrii care încearcă să rămână în conformitate cu reglementările de mediu. Aici, în Virginia de Vest, industria energetică (cărbune, petrol și gaz) reprezintă o sursă importantă de locuri de muncă pentru oamenii de știință din domeniul mediului. Sunt disponibile oportunități suplimentare de angajare cu agenții și firme de consultanță care se ocupă de reglementarea utilizării terenurilor, în special delimitarea zonelor umede și conservarea resurselor. În acest domeniu există o nevoie tot mai mare de persoane calificate. Aproape toate recenziile privind perspectivele de angajare viitoare includ munca de mediu în rândul nevoilor majore pe termen lung. Unele dintre domeniile în care sunt necesare în prezent persoane instruite în științele mediului sunt companiile de consultanță, firme de inginerie, companii energetice, consilii de planificare, agenții guvernamentale și organizații non-profit (The Nature Conservancy, trusturi funciare etc.) . Experții în domeniul respectării poluării sunt, de asemenea, foarte solicitați în aproape toate industriile. Abilitățile specifice comercializabile pe care absolvenții noștri din domeniul științei mediului le primesc sunt analiza riscurilor, evaluarea siturilor de mediu, analiza spațială și cartografiere GIS, delimitarea zonelor umede și aplicațiile de respectare a reglementărilor.

Facultatea și Facilitățile

Programul Alderson Broaddus Environmental Science își propune să fie pretențios, plin de satisfacții și cu adevărat interdisciplinar. În prezent, sunt implicați în facultate cu interese deosebite în domenii atât de diverse, cum ar fi ecologia faunei sălbatice, ecosistemele acvatice, hidrogeologia, riscurile pentru mediu, GIS, problemele de mediu globale, reabilitarea și delimitarea zonelor umede. Elevii vor putea să colaboreze îndeaproape cu facultatea, să participe la excursii în teren și la proiecte speciale și să li se acorde atenție individuală, care nu este fezabilă în universități mari. Cel puțin două ori pe semestru, Colegiul de Știință, Tehnologie și Facultatea de matematică oferă un prânz popular (și gratuit) pentru toate specialitățile științifice.

Colectarea probelor de screening la un sit Brownfield din Richwood, WV.

Cursuri necesare:

Curs # / Ore de credit / Nume curs

_____ BIOL 210 4 General Biology I

_____ BIOL 211 4 General Biology II

_____ BIOL 212 4 Botanică

_____ CHEM200 4 Chimie generală I *

_____ CHEM 210 4 Chimie generală II

_____ GEOL 190 4 Introducere în geologie

_____ MATH 141 3 Trigonometrie *

SAU MATH 231 4 Calculul I

_____ NCSI 361 1 Metode de cercetare I

_____ NCSI 362 1 Metode de cercetare II

_____ NSCI 461 1 Proiect de cercetare senior

_____ PHYS 211 4 Introducere în fizică

SAU PHYS 221 4 Fizica generală I

ȘI PHYS 222 4 Fizica generală II

_____ ENVS 210 4 Știința mediului I

_____ ENVS 335 3 Hidrologia hidrografică

SAU GEOL 350 3 Hidrogeologie

_____ ENVS 340 3 Politica de mediu

_____ ENVS 350 3 Reglementarea aplicată în domeniul mediului

_____ ENVS 356 4 Introducere în GIS

_____ ENVS 420 4 Ecologie umedă

_____ MATH 261 3 Statistici pentru biologi

Ore suplimentare: elevii vor alege 20 de ore de credit de cursuri de nivel adecvat alese pentru a-și îndeplini obiectivele profesionale. Studentul poate alege concentrarea Aplicată în Știința Mediului (vezi mai jos) sau o altă concentrație de cursuri de nivel superior adecvate.

Limba străină: Nu este necesară.

Programul de studii liberale: după cum sa subliniat în fișa de verificare a studiilor de liberalizare corespunzătoare.

* Indică cursuri care îndeplinesc, de asemenea, cerințele de studii liberale.

Printre cerințele pentru absolvire, studentul trebuie să aibă o medie de 2,00 în major și să finalizeze cu succes un proiect de cercetare. Este recomandat un stagiu cu o afacere, o agenție sau o altă organizație implicată în activități de mediu.

Aplicarea concentrării științei mediului

Elevii vor alege un minim de 20 de credite din următoarele cu restricția pe care CHEM 303, Environmental Chemistry; ENVS 333, Ingineria mediului; și ENVS 430, analiza riscului de mediu trebuie inclusă în cel puțin 20 de ore de credit.

_____ BIOL 360 4 Ecologie

_____ CHEM 303 4 Chimie ecologică și toxicologică **

_____ ENVS 330 3 Ingineria mediului **

_____ ENVS 335 4 Hidrologia hidrografică

_____ ENVS 405 4 Teledetecție aplicată

_____ ENVS 430 3 Analiza riscului de mediu **

_____ ENVS 465 4 GIS avansat

_____ ENVS 550 1 Seminar

_____ GEOL 350 4 Hidrogeologie

** Cursuri necesare pentru Concentrația Aplicată în Știința Mediului

Program taught in:
Engleză
Last updated May 25, 2018
Acest curs este
Start Date
Sept. 2019
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019