BS în administrarea afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Conceput pentru student de licență pentru adulți, acest program combină experiența de carieră practică pentru afaceri și teoria de management.

Acest program are un accent deosebit pe competențe tehnice și cantitative, în plus față de știință de management, și oferă un echilibru eficient de teorie și aplicarea practică. Curriculum-ul este conceput pentru a permite studenților să lucreze în mod eficient într-un mediu de afaceri care a devenit din ce în ce mai complexe. Elevii folosesc imediat abilități la locul de muncă învață în clasă.

Curriculum-ul de bază este structurată secvențial, cu studenții luând un curs la un moment dat. Cursuri implică sesiuni de clasă de patru ore o dată pe săptămână, de obicei, timp de cinci săptămâni. De asemenea, participanții formează grupuri de studiu formate din trei până la cinci elevi care se întâlnesc în afara clasei timp de patru ore săptămânal pentru a lucra la proiecte individuale și de grup atribuite. La sfârșitul secvenței curs, studenții sunt obligați să completeze un curs de Capstone care integrează materialul din toate cursuri anterioare printr-un accent pe managementul strategic și include finalizarea unei lucrări majore abordează o problemă, problemă sau preocupare în elevului mediu de lucru.

Cursuri

 • MGT 405 Management și Leadership
 • ADM 321 / MT 120 Statistici I
 • ADM 341 Microeconomie
 • ADM 346 Macroeconomie
 • ADM 411 Dreptul afacerilor II
 • MGT 426 Marketing
 • ASB 205 Contabilitate I: Contabilitate financiară
 • ADM 335 Contabilitate II: Contabilitate manageriala
 • ADM 406 managerial Finanțe
 • MGT 430 Introducere în Sisteme de Management al Informației
 • ADM 496 Capstone: politica și strategia

Cerințe de ieri

Administrarea BS Business

Este necesar un total de 120 de credite semestru de absolvire, cu cel puțin 30 de credite de curs majore luate la Stritch pentru programele de gradul de licență. Un maxim de 9 credite pot fi transferate de la o altă instituție care acordă diplome acreditate și aplicate pentru a îndeplini cerințele majore de curs.

A se vedea, cerințe de absolvire secțiune a catalogului pentru mai multe cerințe.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help s ... Citeste mai mult

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help students develop new skills, gain career-related experience, and build professional networks. With more than 34,000 alumni, our graduates are known for their roles at nonprofits, schools, small companies, health care organizations, corporations, and entrepreneurial ventures. Citește mai puţin