BS în administrarea afacerilor

The University of Tennessee at Martin

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BS în administrarea afacerilor

The University of Tennessee at Martin

BS în Administrarea Afacerilor

Colegiul de Afaceri și Global afaceri este unul dintre cele cinci colegii din campusul de la Universitatea din Tennessee, la Martin. Programele în afaceri sunt acreditate de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Sunt două departamente oferind Bachelors of Science și Bachelor of Science in Business Administration:

Catedra de Contabilitate, Finante, Economie și Științe Politice

Aceste grade pregăti studenții pentru o carieră în sectorul privat, guvern, și organizații non-profit. Departamentul oferă sesiuni de instruire, programe de internship, conferinte profesionale, proiecte de cercetare relevante, precum și activitățile de dezvoltare regională. Sunt cinci specializări în acest departament:

Contabilitate Major: Acest studenții pentru poziții în contabilitate publică, privată sau guvernamentală și este un excelent majora pre-lege. Maiorul oferă, de asemenea un fundal de învățământ pentru examenele CIA, CMA, și CPA. Studentul trebuie să fie conștienți de faptul că 150 de ore semestru sunt necesare pentru a califica o persoană pentru a sta pentru examenul de CPA

Economie Major: Aceasta oferă studenților o fundație solidă în teoria economică și aplicarea cu un fundal diverse în administrarea afacerilor. Elevii au clase în toate domeniile de activitate - economie, contabilitate, marketing, management, finanțe, tehnologie de calculator, dreptul afacerilor și de afaceri internaționale. Elevii care au absolvit sunt foarte bine pregătiți să-și asume poziții în sectorul bancar, management, management financiar și diverse poziții guvernamentale. Elevii aleg o concentrare fie Finanțelor sau International Business.

Finante majore: Aceasta oferă studenților o fundație solidă în teoria economică cu accent puternic pe teoria și practica de finanțare. Există numeroase subiecte, inclusiv teorii ale finanțelor, tehnici bugetare de capital și teorii cursului de schimb. Accentul este pus pe teoria financiară, deoarece aplicat sectorului de management industrial. Elevii care aleg această opțiune merge pentru o carieră în sectorul bancar, management financiar și management

Studii internaționale majore: Acest majore oferă studenților o bază de științe politice, economie, geografie și istorie, cu o concentrare în Studii Strategice sau de afaceri și Dezvoltare Economică. Cursurile includ Relații Internaționale, Ancheta de Comparative Politics, organizațiile internaționale și Drept și Politică Internațională. Elevii de multe ori merge la o carieră în diplomație, consultanta internaționale și bancare și dezvoltarea economică. (BA cu un minor într-o limbă străină)

Științe politice majore Acest mare pregăti studenții pentru continuarea studiilor la nivel de absolvent unde pot specializa intr-o varietate de sub-domenii. Ele sunt specializări excelente pentru studenții interesați în participarea la facultatea de drept sau loc de muncă guvern la absolvire. Există o concentrație generală Științe Politice (BA sau BS) sau o opțiune de administrație publică (BS), precum și o concentrație în studii internaționale de securitate (BA sau BS)

Departamentul de Management, Marketing, și Information Systems

Information Systems majore: Concentrația Informatică de Gestiune pregătește studenții pentru roluri organizaționale care implică proiectarea, dezvoltarea, și administrarea sistemelor informatice. Pozițiile tipice includ sisteme analist, programator, administrator de rețea, consultant calculatoare și aplicații de calculator sprijin de specialitate. Concentrația de comunicare și companii Systems subliniază integrarea persoanelor, comunicare, si tehnologie de vârf utilizate în prezent în afaceri și industrie, pentru a facilita eficient fluxul de informații în mediul de afaceri. Accentul este pus pe dezvoltarea scris și abilitățile de comunicare orală, abilități de aplicare calculator, și strategii de management tehnologie, cu o tema de profesionalism la locul de muncă. Poziții tipice de muncă pentru absolvenți se numără specialist documentație, suport software specializat, director de înregistrări, specialist training, manager de afaceri, sisteme de birou analist, social specialist media, și executiv sau personalul de sprijin administrativ.

Management majore: Acest majore pregătește studenții să-și asume poziții de conducere la nivel de intrare și progresele înregistrate în profesia de management. Concentrația de management general este conceput pentru acei studenți care doresc o introducere largă pentru a domeniul managementului. Concentrația de management sportiv pregătește pe elevi să lucreze în management industrie sport.

Marketing majore: Acest majore pregătește studenții cu un corp comun de cunoștințe de afaceri, urmată de comercializare cursuri de specialitate care includ subiecte contemporane, cum ar fi de marketing business-to-business, marketing direct, etică și servicii de marketing

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Martin, Tennessee
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Martin, Tennessee
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala