Read the Official Description

Prezentare generală

Știința informatică de la Alderson Broaddus University are un curriculum modern care trece printr-o reglare finală regulată pentru a ține pasul cu tendințele actuale. Toate facultățile de informatică se așteaptă să completeze un grup selectat de clase de bază, dar elementele sunt concepute pentru a permite studenților să-și adapteze educația pentru a-și îndeplini obiectivele specifice ale carierei, cu ajutorul unui consilier al facultăților. Domeniile potențiale de interes includ standardele de informatică, tehnologia informației și ingineria software, dar și alte domenii de interes includ dezvoltarea de aplicații pentru securitate, dezvoltare web și mobilă, sisteme geografice de informații (GIS) și altele. De asemenea, oferim posibilitatea unor specializări duale, în special în domeniul matematicii, biologiei și științei mediului. În plus, se oferă un Minor suplimentar în GIS pentru a oferi studenților abilitățile de a intra pe una dintre piețele de locuri de muncă cu cea mai rapidă creștere în țară în analiza spațială.

Oportunitati de angajare

Domeniile legate de domeniul informaticii se numără printre cele mai rapide în creștere și studenții vor avea oportunități de a lucra în multe industrii diverse. Alderson Broaddus University are un grad înalt de plasare și de succes pentru absolvenții noștri. Angajatorii apreciază combinația valoroasă de cunoștințe de artă și informatică pe care o posedă absolvenții Alderson Broaddus.

Atenție personală și individuală de la Facultatea cu experiență și îngrijire

În studiul dvs., printre excelentele facultăți și studenți ai Colegiului de Știință, Tehnologie și Matematică, veți avea multe oportunități de distincție. Veți avea cursuri relativ mici, o atenție sporită și îndrumare din partea profesorilor dvs. și oportunități de responsabilități avansate în cercetare, care sunt caracteristici importante, care nu sunt standard la școlile mai mari. Profesorii dvs. AB vă vor cunoaște numele și veți putea petrece timp de instruire de calitate cu dvs. în setări individuale.

Oportunități de implicare

Veți avea avantaje și oportunități în cadrul comunității campusului AB pentru a dezvolta abilități de comunicare și organizare interpersonale și pentru a deveni mai încrezători în întâlnirile și îndrumarea oamenilor. Experiențele în grupuri sociale și de servicii, în guvernarea studenților, publicații studențești sau în prezentări muzicale și teatrale pot contribui la creșterea personală și profesională. Colegiul de Știință, Tehnologie și Matematică are oportunități de implicare prin clubul outdoor, ZAG (Zeta Alpha Gamma) Science Club, precum și prânzuri și picnicuri.

Caracteristici speciale ale programului

În plus față de cursuri introductive în informatică, elevii sunt oferite o gamă largă de subiecte de a alege de la. Programul de studiu este flexibil și poate fi adaptat nevoilor specifice. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a câștiga un credit de stagiu, sau se pot angaja în cercetare independentă. Cursurile includ arhitectura si asamblare, managementul bazei de date, comunicatii, sisteme de operare, inginerie software, structuri de date si algoritmi, networking si grafica pe calculator. Laboratoarele de calculatoare AB oferă accesul tuturor studenților la cele mai recente tehnologii standard. Prin parteneriate cu lideri din industrie, inclusiv Amazon, Apple și Microsoft, studenții obțin acces la cunoștințele și cunoștințele de ultimă generație în tehnologia informațiilor și informaticii.

Cursuri necesare:

Curs # / Ore de credit / Nume curs

_____ CSCI 110 4 Introducere în informatică *

_____ CSCI 120 4 Introducere în programarea orientată pe obiecte

_____ CSCI 210 3 Fundamental Design Software

_____ CSCI 220 3 Inginerie software

_____ CSCI 230 3 Organizarea calculatoarelor

_____ CSCI 240 3 Dezvoltarea aplicațiilor web / mobile

_____ CSCI 315 3 Teoria computării

_____ CSCI 320 3 Sisteme de operare

_____ CSCI 330 3 Structuri de date

_____ CSCI 340 3 Sisteme de management al bazelor de date

_____ CSCI 355 3 Rețele de calculatoare

_____ CSCI 490 3 Senior Seminar de Design

_____ CSCI 491 2 Senior Design

PLUS Elemente informatice (Selectați 3 cursuri)

_____ CSCI 400 3 Subiecte speciale în informatică

_____ CSCI 410 3 Limbi de programare

_____ CSCI 420 3 Grafică pe calculator

_____ CSCI 430 3 Asigurarea informațiilor

_____ CSCI 440 3 Computere distribuite

_____ CSCI 450 3 Inteligență artificială

Matematică (obligatoriu)

_____ MATH 166 3 Discreet Math I *

_____ MATH 167 3 Discreet Math II *

_____ MATH 231 4 Calculul I

_____ MATH 251 3 Statistici

Limba străină: Nu este necesară.

Programul de studii liberale: după cum sa subliniat în fișa de verificare a studiilor de liberalizare corespunzătoare.

* Indică cursuri care îndeplinesc, de asemenea, cerințele de studii liberale.

Printre cerințele pentru absolvire, studentul trebuie să aibă o medie a punctajului de 2,0 sau mai mare pe cursurile creditate pe această foaie de verificare

Program taught in:
Engleză
Last updated May 25, 2018
Acest curs este
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019