Citește Descrierea Oficială

BS în Informatică

Știința informatică nu este știința calculatorului - este știința rezolvării problemelor cu ajutorul unui computer. Dacă sunteți o informatică majoră, veți vedea acest lucru în mai multe forme - studiul algoritmilor, hardware-ului mașinilor, limbajelor de programare, sistemelor de operare, designului bazelor de date și multe altele. Oportunitățile de carieră sunt la fel de variate - inginer software, manager de baze de date, administrator de rețea, manager de proiect și multe altele. Biroul american de Statistică a Muncii, parte a Departamentului Muncii al SUA, prezice că pentru 2006-2016, trei dintre cele șase ocupații care vor fi printre cele mai rapide în creștere și vor înregistra cea mai mare creștere numerică vor fi ocupațiile legate de calcul.

Deoarece calculatoarele sunt atât de omniprezente, o diplomă de informatică vă oferă posibilitatea de a influența lumea științei, afacerilor, sănătății, educației, legii, artei, divertismentului sau aproape orice altceva care vă interesează. Chiar dacă nu sunteți o disciplină informatică majoră, luând cursuri de informatică vă va îmbunătăți gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Misiune

Misiunea Departamentului de Informatică este de a:

 • Să dezvolte specializările de informatică într-un program riguros de diplomă de licență, astfel încât absolvenții să fie pregătiți să intre în posturi profesionale de înaltă calitate sau să urmeze programe postuniversitare
 • Oferiți educație informatică care servește nevoilor diferitelor componente ale studenților din cadrul Universității

Obiective pentru învățarea elevilor în maiorul

Diplomă de licență în științe informatice este conceput pentru a pregăti studenții pentru succes ca profesioniști în domeniul informaticii. Elevii care absolvesc acest program ar trebui să-și poată aplica cunoștințele pentru o problemă de proiectare specifică, care include detalierea specificațiilor, analizarea problemei și asigurarea unui design și implementare care funcționează conform dorințelor, respectând criteriile de performanță, fiabilitate, mentenabilitate și cost . Un fundal larg în științele umaniste și sociale, împreună cu un curs care subliniază etica profesională, oferă studenților o bază pentru înțelegerea implicațiilor sociale ale muncii efectuate în profesia aleasă.

Elevii care termină acest program ar trebui, de asemenea, să fie pregătiți pentru studii superioare în domeniul informaticii.

Caracteristici speciale ale programului de informatică

Știința informatică la UH Hilo vă oferă dimensiuni de clasă mică, facultate foarte disponibilă, care manifestă un interes deosebit pentru succesul studenților, oportunități de experiență în echipă și un sentiment puternic de comunitate în rândul studenților de la divizia superioară. Elevii din acest program, în general, scor peste media națională cu privire la realizarea testului Domeniul Major în informatică, iar absolvenții sunt angajați de companii mari din Hawai și de pe continent.

Succesiunea de inginerie software pe parcursul anului, CS 460-461 Software Engineering I (3), Software Engineering II (3), oferă o experiență capstone bazată pe proiecte care se bazează pe cunoștințele și aptitudinile puse la dispoziție de cursurile anterioare și subliniază lucrul în echipă necesar Pentru a rezolva problemele din lumea reală.

Departamentul oferă, de asemenea, o serie de cursuri concepute pentru specializări non-informatică: CS 100 Prințesă de calculator Sci (3), CS 101 Instrumente digitale pentru Info World (3), CS 102 Instrumente MS Office pentru Matematică și Științe (3) / MATH 111 Instrumente MS Office pentru Matematică și Știință (3), CS 130 Beg Graphics, Programare Joc (3), CS 135 Programare Animație (3), CS 137 Medii Digitale cu Flash (3), CS 200-201 Web Technology I (3), Web Technology II (3) și CS 300 Web Site Management (3). Aceste cursuri sunt puternic orientate spre laborator, oferindu-le elevilor o experienta deosebita. Pentru a sprijini studenții în mastering tehnologiile pe care le întâlnesc în aceste cursuri, Departamentul a dezvoltat un număr de ajutoare pentru învățare, inclusiv manuale de laborator de specialitate, software specializat, fișiere audio-vizuale și exerciții de laborator bine structurate.

Departamentul de Calculatoare UH Hilo ocupă trei laboratoare, două săli de clasă, un birou administrativ de rețea și mai multe birouri din apropierea facultăților. Toate stațiile de lucru pentru laboratoare și birouri fac parte dintr-o rețea locală și au conexiuni de internet de mare viteză. Toate stațiile de lucru sunt configurate cu conexiuni atât la serverele Windows ale departamentului, cât și la serverele Linux, deoarece cerințele de instruire și cercetare necesită.

BS în cerințele de informatică

Grupul 1. Educație generală Cerințe de bază, zonă și integrare

Elevii pot alege să absolvent sub General Educație de bază, zona, precum și cerințele integratoare și cerințele de absolvire în vigoare la momentul in care au intrat în sistemul UH, atunci când au intrat în UH Hilo, sau atunci când absolvent, cu condiția nu există nici o pauză în înscriere.

Elevii ar trebui să se întâlnească cu consilierul lor academic pentru a se asigura că acestea se înscrie la cursuri care să le permită să îndeplinească aceste cerințe, precum și cerințele pentru cele mai importante și de absolvire. Unele cursuri pot satisface atât cerințele de educație generale și cerințe majore.

Noile GE de bază, miez, și cerințele integratoare și listele de cursuri certificate sunt postate pe website-ul General Educație.

Grupa 2. Cerințe principale (76 credite)

Cerințe legate de majore (21):

 • MATH 205 Calculul I (4)
 • MATH 206 Calculul II (4)
 • MATH 311 Algebra liniară intro (3)
 • PHYS 170-170L Fizica generală I: Mecanică (4), Laboratorul de fizică I (1)
 • PHYS 171-171L Gen fizică II: Elec și magnetism (4), Gen Phys II Lab (1)

2. Științe informatice necesare cursuri de bază (43):

 • CS 141 Discreție matematică pentru comp. Sci I (3)
 • CS 150 Introducere în informatica I (3)
 • CS 151 Introducere în Computer Sci II (3)
 • CS 241 Matematica discret pentru Comp. II (3)
 • CS 266 Comp Org & Asamblare Lang (3)
 • CS 321 Structuri de date (3)
 • CS 407 Intro la analiza numerică I (3)
 • CS 410 Elemt Computer Architec (3)
 • CS 420 Baze de date interne (3)
 • CS 430 Sisteme de operare (3)
 • CS 450 Org de programare Lang (3)
 • CS 460 Inginerie Software I (3)
 • CS 461 Software Engineering II (3)
 • CS 470 Teoria computerelor (3)
 • CS 495 RO Seminar profesional (1)

3. Patru cursuri de informatică obligatorii (12)

 • Un curs de la următoarele (3):
  • CS 340 Interfețe grafice pentru utilizatori (3)
  • Programarea sistemelor CS 350 (3)
 • Două cursuri din următoarele (6):
  • CS 421 Design de sisteme de baze de date (3)
  • CS 431 Rețele și date comunale (3)
  • CS 440 Inteligența artificială (3)
  • CS 451 Teoria compilatoarelor (3)
 • Un alt curs de CS de 400 de niveluri care nu a fost luat anterior (3)

Total ore de semestru necesare pentru BS în informatică

120 de credite necesare.

notițe

 1. Este necesar un minim de 2,0 GPA.
 2. O notă de "C" sau mai bună în fiecare curs CS necesar pentru grad și în algebra lineară 3 (3) MATH 311.
 3. Sunt necesare 45 de credite în cursuri la nivel de 300 sau 400 de grade.
 4. Pentru a obține o diplomă de licență în științe informatice, studenții trebuie să îndeplinească cerințele pentru majore și să îndeplinească toate cerințele universitare de gradul de bacalaureat.
 5. Elevii trebuie să verifice întotdeauna cerințele de curs și frecvența cu care sunt oferite cursurile.
 6. Pentru a asigura progresul spre absolvire, studenții sunt încurajați să se întâlnească cu un consultant în fiecare semestru înainte de înregistrare și să utilizeze ajutoarele de planificare utile furnizate de Departament.
 7. Pentru majore sunt necesare trei cursuri intensive de scriere. Elevii sunt încurajați să urmeze un curs intensiv scris de la departamentul de limba engleză.
Program predat în:
Engleză
University of Hawaii, Hilo

Vezi 6 mai multe cursuri de la University of Hawaii, Hilo »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 26, 2019
Duration
4 anii
La zi
Deadline
Iunie 1, 2019
După locații
După dată
Start Date
Aug. 26, 2019
Termen limită de aplicare
Iunie 1, 2019

Aug. 26, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Iunie 1, 2019
End Date