BS în Ingineria Mediului

Generalități

Programul de descriere

Inginerii de mediu proiectează sisteme de prevenire a poluării (P2) și eficiente din punct de vedere energetic (E2) pentru a îmbunătăți calitatea mediului prin gestionarea resurselor într-un mod durabil.

Departamentul oferă oportunități studenților de licență de a obține experiențe practice și alte experiențe de învățare prin munca cursului și cercetarea. Exemplele includ prelevarea de probe și analiza aerului interior și ambiental, a apei și a apelor uzate, a solului, a rocilor și a mineralelor.

Wilkes este una dintre puținele universități din țară care găzduiește atât ingineri de mediu, cât și oameni de știință din același departament. Această atmosferă unică produce ingineri și oameni de știință de înaltă calitate, care au o capacitate sporită de a lucra împreună unul cu celălalt.

La Wilkes, veți obține o înțelegere a modului în care naturale și antropice influențează planeta Pământ. Scopul nostru este de a vă dezvolta abilitățile de gânditor critic puternic și de a vă pregăti pentru o carieră în industrie, consultanță, organizații non-profit, guvern sau universități.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The brand new 72,500-square-foot Cohen Science Center is a monument to research and innovation. Housing the departments of Biology and Health Sciences, Chemistry and Biochemistry, and Environmental En ... Citeste mai mult

The brand new 72,500-square-foot Cohen Science Center is a monument to research and innovation. Housing the departments of Biology and Health Sciences, Chemistry and Biochemistry, and Environmental Engineering and Earth Sciences, its state-of-the-art labs are designed for flexibility and interdisciplinary research. This promotes creative collaboration where students can work side-by-side with faculty mentors on sophisticated research equipment. Citește mai puţin