BS în Inginerie Informatică

Generalități

Programul de descriere

Ingineria calculatoarelor

Secțiunea a fost înființat în 2002 pentru a ține pasul cu dezvoltarea tehnologică și educațională în domeniul tehnicii de calcul și rețele pentru a suplimenta nevoile pieței locale și de cadre regionale de inginerie calificat. Importanța stabilirii acestei secțiuni prin tendința globală de informatizare a sistemelor informatice și de transmitere a datelor în majoritatea instituțiilor publice și sectoarele societății civile pentru a ține pasul cu epoca globalizării și a economiilor de cunoștințe și guvernele electronice. Pentru a urmări dezvoltarea rapidă în domeniul tehnicii de calcul, departamentul este o revizuire continuă a planurilor și a materialelor de studiu.

mesaj

Atingerea excelenței în nivelul de absolvenți ai Departamentului de Ingineria Calculatoarelor și oferindu-le cu abilități științifice și practice, care ține pasul cu evoluțiile tehnologice și cerințele pieței forței de muncă locale și regionale.

obiective

  • Dezvoltarea abilităților elevilor și de a dezvolta abilitățile lor de a fi echipate cu cunoștințe și etică profesională în specialitatea tehnicii de calcul pentru a satisface nevoile pieței locale și regionale.
  • Furnizarea unui mediu academic avansat proporțional cu cerințele de acreditare și de calitate pentru a obține instrucțiunile de ieșire dorite.
  • Dobândi cunoștințe și expertiză de inginerie, prin activarea cooperării și participarea cu similare la universitățile iordaniene și departamentele regionale.
  • Ridicați capacitățile științifice și practice ale membrilor facultății, prin educatie continua, cursuri, workshop-uri și conferințe la nivel local și regional.
  • Stimularea activităților de cercetare științifică pentru membri ai facultăților.
  • Comunicarea cu comunitatea locală și instituțiile sale și de a oferi servicii și activități în domeniul tehnicii de calcul.
  • Îmbunătățirea nivelului serviciilor oferite de universitate.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Citește mai puţin