BS în Managementul Afacerilor - LIU Brooklyn

Long Island University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BS în Managementul Afacerilor - LIU Brooklyn

Long Island University

Despre

Piețele turbulente și mereu în continuă schimbare fac apel la manageri care nu numai că pot urmări tendințele macroeconomice și ale industriei, dar și că pot profita de oportunitățile emergente printr-o decizie rapidă și precisă. 120 de credite BS în Management este conceput pentru a oferi studenților o perspectivă largă a managementului organizațional și a pieței în timp ce dezvoltă judecata de sunet și competența profesională necesare pentru o carieră în orice domeniu de afaceri. Programul dezvoltă leadership elevilor, munca în echipă și abilități de comunicare, împreună cu capacitățile de calculator și cantitative.

Elevii primesc instruire aprofundată în planificarea managerială, managementul resurselor umane, luarea deciziilor, dezvoltarea strategiei, managementul operațiunilor, comportamentul organizațional și managementul serviciilor. Master majore combină o bază solidă în subiecte de afaceri cu o educație arte liberale. Conducătorii din toate sectoarele economice îi îndeamnă pe studenții din mediul de afaceri să-și lărgească înțelegerea în lume prin explorarea subiectelor non-business.

Absolvenții de management recent lucrează în posturi la Bank of New York Mellon, Morgan Stanley, Credit Suisse Group și alte companii importante.

Antreprenoriatul @ LIU

Gânditorii antreprenoriale creează valoare în societate utilizând inovația în condiții de incertitudine. Capacitatea de a gândi antreprenorial este esențială pentru toți elevii, indiferent de planurile lor majore sau de carieră. Programul de antreprenoriat de la LIU Brooklyn este conceput pentru a angaja studenții să se gândească la antreprenoriat în timp ce învață să-și execute viziunea în mod eficient și eficient.

Procesul antreprenorial cere studenților să pună întrebări dificile cu privire la natura afacerii lor, folosind abilitățile dezvoltate pe întregul nucleu al afacerii. Care sunt beneficiile produsului sau serviciului și cum este acesta diferențiat de concurență? Care este piața țintă și cum va fi pătruns? Cum va fi produs produsul sau serviciul? Ce personal este necesar și cum va fi gestionat? Care sunt riscurile asocierii și ce se poate face pentru a le reduce? Care sunt implicațiile financiare ale planului? Ce resurse, inclusiv finanțare, sunt necesare?

Cea mai bună modalitate de a înțelege procesul antreprenorial este de a lua o abordare practică, experimentală. În acest majore, elevii vor interacționa intens cu comunitatea de afaceri, atât în ​​interiorul și în afara sălii de clasă și să producă un plan care este atât de apărare pentru potențialii investitori și acționabile în lumea reală.

Există trei modalități de a studia antreprenoriatul la LIU Brooklyn. La nivel de licență, există un minor și unul minor.

Asociații de studenți, organizații

Școala de Afaceri, Administrație Publică și Științe ale Informației are un număr de asociații, organizații și cluburi studențești la care studenții se pot alătura. Aceste grupuri oferă studenților oportunitatea de a se întâlni și de a se conecta cu alți studenți, membri ai facultăților și profesioniști care împărtășesc interese similare. Acestea încurajează creșterea personală și profesională și oportunitățile de lider în afara sălii de clasă și sunt adăugiri minunate la CV-ul dvs. Această pagină Web oferă o imagine generală a fiecărui grup. Îndemnăm studenții să se implice în grupul care se referă la cariera lor. Acei studenți care au încă să aleagă un maestru se pot implica, de asemenea, în aceste asociații, organizații sau cluburi studențești pentru a explora diverse căi de carieră în cadrul Școlii de Afaceri, Administrație Publică și Științe ale Informației.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 28, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala