BS în Marketing - LIU Brooklyn

Long Island University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BS în Marketing - LIU Brooklyn

Long Island University

Despre

Înțelegerea pieței dinamice și a nevoilor consumatorilor este esențială pentru succesul afacerilor în secolul XXI. De 120 de credite BS în Marketing pregătește studenții pentru cariere profesionale într-o gamă largă de funcții de marketing în cadrul organizațiilor de afaceri și non-profit. Marketingul implică studiul dezvoltării de noi produse, cercetarea de marketing, analiza sistemelor de distribuție, determinarea politicilor de stabilire a prețurilor, promovarea produselor și ideilor, relațiile de afaceri și predicțiile comportamentului consumatorilor.

Ca major de marketing, veți dezvolta abilitățile creative, analitice și de comunicare necesare pentru a reuși în domeniu. De asemenea, veți dezvolta competențe în promovarea produselor, serviciilor, distribuției, comportamentului cumpărătorilor și cercetării de piață. Cursurile de marketing se concentrează pe integrarea teoriei și a aplicațiilor practice prin utilizarea de cazuri, simulări pe calculator și prin proiecte pe teren.

Absolvenții recenți urmăresc cariere de marketing la companii precum Sony Music, Grey Advertising și Saatchi

Antreprenoriatul @ LIU

Gânditorii antreprenoriale creează valoare în societate utilizând inovația în condiții de incertitudine. Capacitatea de a gândi antreprenorial este esențială pentru toți elevii, indiferent de planurile lor majore sau de carieră. Programul de antreprenoriat de la LIU Brooklyn este conceput pentru a angaja studenții să se gândească la antreprenoriat în timp ce învață să-și execute viziunea în mod eficient și eficient.
Procesul antreprenorial cere studenților să pună întrebări dificile cu privire la natura afacerii lor, folosind abilitățile dezvoltate pe întregul nucleu al afacerii. Care sunt beneficiile produsului sau serviciului și cum este acesta diferențiat de concurență? Care este piața țintă și cum va fi pătruns? Cum va fi produs produsul sau serviciul? Ce personal este necesar și cum va fi gestionat? Care sunt riscurile asocierii și ce se poate face pentru a le reduce? Care sunt implicațiile financiare ale planului? Ce resurse, inclusiv finanțare, sunt necesare?
Cea mai bună modalitate de a înțelege procesul antreprenorial este de a lua o abordare practică, experimentală. În acest majore, elevii vor interacționa intens cu comunitatea de afaceri, atât în ​​interiorul și în afara sălii de clasă și să producă un plan care este atât de apărare pentru potențialii investitori și acționabile în lumea reală.
Există trei modalități de a studia antreprenoriatul la LIU Brooklyn. La nivel de licență, există un minor și unul minor.

Asociații de studenți, organizații

Școala de Afaceri, Administrație Publică și Științe ale Informației are un număr de asociații studențești, organizații și cluburi la care studenții se pot alătura. Aceste grupuri oferă studenților oportunitatea de a se întâlni și de a se conecta cu alți studenți, membri ai facultăților și profesioniști care împărtășesc interese similare. Acestea încurajează creșterea personală și profesională și oportunitățile de lider în afara sălii de clasă și sunt adăugiri minunate la CV-ul dvs. Această pagină Web oferă o imagine generală a fiecărui grup. Îndemnăm studenții să se implice în grupul care se referă la cariera lor. Acei studenți care au încă să aleagă un maestru se pot implica, de asemenea, în aceste asociații, organizații sau cluburi studențești pentru a explora diverse căi de carieră în cadrul Școlii de Afaceri, Administrație Publică și Științe ale Informației.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 28, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala