Școala de Afaceri oferă diplomă de licență cu un special în Administrarea contabilă sau de afaceri. Business Administration majors trebuie să aleagă o piesă în economie, antreprenoriat, finanțe, afaceri internaționale, de management, sau de marketing. Elevii care doresc să studieze mai mult de o piesă trebuie să completeze cu succes toate cerințele pentru fiecare, plus cel puțin 12 ore suplimentare nedeclarate pentru cea de-a doua pistă. Un minim de 50% din orele semestrului din programul Business Major trebuie să fie luate la UNCP.

Miezul de bază al studiilor de afaceri subliniază fundalul necesar pentru o competiție reușită în lumea dinamică a muncii, precum și pregătirea pentru continuarea studiilor în programele postuniversitare. Un alt obiectiv este acela de a oferi servicii dincolo de universitate și din comunitatea de afaceri înconjurătoare.

Prin programe de cursuri de seară și on-line în economie, finanțe și management, Școala de Afaceri servește studenților care nu sunt în măsură să participe la cursurile de zi. Asistență suplimentară este furnizată în servicii de plasare și consultanță specială pentru întreaga comunitate de afaceri. BSBA și programe de MBA sunt, de asemenea, oferite printr-o combinație de cursuri la fața locului și on-line pe campusuri satelit la Sandhills Community College, Richmond Community College, și Fort Bragg.

Studenții potențiali sunt sfătuiți să consulte un membru al facultății cât mai curând posibil. Pentru a urma cursurile în ordinea necesară, este bine să începeți planificarea mai devreme.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la University Of North Carolina at Pembroke »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date