BS în afaceri (Marketing) - LIU Post

Long Island University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

BS în afaceri (Marketing) - LIU Post

Long Island University

Despre

Marketingul sofisticat este cheia pentru a supraviețui economiei mondiale din prezent competitive. BS în administrarea afacerilor cu o concentrare în marketing vă va pregăti pentru această industrie versatilă și din ce în ce mai esențială.

Evaluați motivațiile și comportamentul consumatorilor pe piața din ce în ce mai tehnologică, luați decizii strategice privind designul produselor, brandingul, distribuția, prețurile, publicitatea și promovarea, vânzările, serviciile pentru clienți și alte elemente ale pieței comerciale globalizate în continuă schimbare.

Cerințele de admitere

  • Persoanele care primesc bobocul trebuie să aibă o medie solidă B (media de 3,0 sau 82-85) și o medie SAT de 1000 (citire critică și matematică combinată) sau compozit ACT de 20 sau mai mare.
  • Studenții de transfer trebuie să fi finalizat mai mult de 24 de credite colegiale. Un minim de colegiu GPA de 2.0 este necesar pentru revizuirea aplicațiilor. Dacă ați finalizat mai puțin de 24 de credite, trebuie să trimiteți și transcrieri de liceu și scoruri SAT / ACT.

Trimiterea unei cereri de admitere

Toți candidații pot solicita admiterea la LIU Post la My LIU sau folosind butonul Aplicați acum în colțul din dreapta sus al acestei pagini. Pentru mai multe informații despre procesul de aplicare, vizitați pagina de pornire Office Admissions.

Acreditari

Toate programele de licență și postuniversitare de la LIU Post sunt înregistrate la Departamentul de Educație al statului New York și sunt acreditate de Comisia pentru Învățământul Superior al Asociației Statelor Mijlocii de Colegii și Școli Secundare. În plus față de întreaga universitate, diferite alte programe academice din Colegiul de Management sunt special acreditate de organizații profesionale, ceea ce înseamnă că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate educațională, determinate de liderii în domeniu.

AACSB International Accreditation

Programele de licență și de masterat ale Colegiului de Management din afaceri, inclusiv MBA, sunt acreditate de către AACSB International - Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate, organizația de conducere a școlilor de afaceri din lume. Acreditarea AACSB reprezintă cel mai înalt nivel de performanță pentru școlile de afaceri din întreaga lume; mai puțin de 5% din școlile americane și 15% din programele internaționale pot pretinde această distincție. Instituțiile care dețin acest certificat confirmă angajamentul lor față de îmbunătățirea calității și continuă printr-un proces riguros și exigent de evaluare colegială.

Membrii AACSB îndeplinesc cele mai exigente standarde de excelență academică și resurse superioare de facultate și se asigură că educația oferită reflectă o înțelegere globală a mediului de afaceri complex de astăzi. Pentru mai multe informații despre AACSB, vizitați aacsb.edu.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 28, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - Brookville, New York
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Brookville, New York
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala