Citește Descrierea Oficială

BS în arhitectură, El Paso

Prezentare generală a programului

 • 65 de ore de credit TTU 66 (credite de transfer) = 131 total de ore de credit
 • Clasele sunt livrate utilizând una sau o combinație de formate, inclusiv instrucțiuni față-în-față și conferințe video interactive.
 • Condiție: Completarea unei diplome de asociați cu cursuri specifice de bază completate cu un grad minim de C sau mai bine. Dacă sunteți student la Colegiul El Paso, vă rugăm să consultați actualul Acord de Articulare. Dacă transferați de la o altă universitate sau colegiu comunitar, vă rugăm să consultați consilierul nostru academic Jeffrey Litchfield, pentru a discuta despre cerințele de articulare. Directorul programului de arhitectură al Universității Texas Tech din El Paso, dr. Robert Alexander González, trebuie să aprobe toate transferurile finale de curs.
 • Înscriere: În timp ce elevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, iar timpul de finalizare poate varia în funcție de individ, unele cursuri servesc ca premise pentru cursurile viitoare și multe sunt predate succesiv. Consultați listarea catalogului pentru Colegiul de Arhitectură pentru informații prealabile. Înscrierea pe zi este foarte recomandată, iar înscrierea în studioul de proiectare este necesară.
 • Calendar: Cursuri de semestru se desfășoară cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Consultați calendarul pentru datele de începere și terminare a cursurilor universitare, adăugați și fixați termenele limită, sărbătorile și perioadele de examen.
 • Admitere: studenții noi se pot înscrie numai în vară pentru înscrierea în toamnă. Nu acceptăm noi studenți în program în timpul semestrului de primăvară. Pentru mai multe informații, consultați fila Process Application.

Procesul de aplicare - Două pași

Cererile sunt acceptate o dată pe an pentru admiterea în semestrul de toamnă. Vă rugăm să rețineți că două cereri sunt necesare pentru licență de știință în arhitectura grad administrate la Texas Tech University College of Architecture El Paso. Trimiteți o cerere la Universitatea Texas Tech Lubbock, precum și oa doua aplicație la Texas Tech University El Paso.

Acceptarea cu succes a unei aplicații în oricare locație nu garantează acceptarea în ambele locații. Trebuie să fiți acceptat atât la TTU Lubbock, cât și la TTU la El Paso pentru a participa la programul de arhitectură de la TTU la El Paso.

Primul pas:

Aplicația I - Trimiteți la campusul principal din Lubbock. Aplicați la Universitatea Texas Tech [Lubbock] ca transfer de licență.

 1. Taxa de înscriere este de 75 USD pentru studenții americani și 125 USD pentru candidații internaționali la Universitatea Texas Tech [Lubbock].
 2. Trimiteți transcrieri oficiale și un înscris oficial de liceu la grefierul de la Texas Tech Lubbock. NU TRIMITEȚI TRANSCRIPTELE LA PROGRAMUL TTU LA EL PASO ARCHITECTURE.

Pasul doi:

Aplicația II - Trimiteți la TTU la El Paso. Aplicați la Texas Tech University at El Paso . Trimiteți pachete de aplicații la: Texas Tech University, Programul de arhitectură, profesor Morris Brown, coordonator de admitere la licență, 700 San Francisco Street, El Paso, Texas, 79901-1060.

 1. Trimiteți un portofoliu nereturnabil. Cerințe privind portofoliul: Numele dvs. complet, adresa și numărul de telefon, dimensiune de 8,5 × 11 cm și maximum 20 de pagini. Nu vom examina portofolii care nu îndeplinesc aceste cerințe. Nu trimiteți materiale suplimentare, cum ar fi CD-uri, diapozitive sau componente supradimensionate. Fiecare proiect trebuie să fie etichetat în mod clar, incluzând numărul cursului, numele clasei și instructorul asociat fiecărui proiect.
 2. Declarație de interes: Trimite un eseu care exprimă interesul dvs. în domeniul arhitecturii. Eseul dvs. nu trebuie să depășească 1200 de cuvinte.
 3. Este necesară finalizarea unui grad de asociație în arhitectură.

Când sunt oficial acceptat în programul de arhitectură de la TTU la El Paso?

Sunteți oficial acceptat când primiți o scrisoare de acceptare de la Biroul de înregistrare a Universității Texas Tech din Lubbock și o scrisoare de acceptare a directorului programului de arhitectură de la TTU la El Paso. Veți fi acceptat ca student de arhitectură în anul III și veți urma programul de studiu TTU la programul de arhitectură El Paso. Texas Tech University Lubbock vă va notifica despre starea aplicației prin actualizarea fișierului Aplicații din RaiderLink. Sunteți responsabil pentru verificarea acestui site pentru informații importante și actualizări.

Dacă primiți o scrisoare de acceptare de la TTU la Lubbock, dar nu sunteți acceptat la TTU la programul de arhitectură El Paso, aveți opțiunea de a participa la Colegiul de Arhitectură din Lubbock. Dacă da, trebuie să faceți o revizuire a portofoliului la intrarea în Colegiul de Arhitectură pentru a determina plasarea în program. Acest lucru nu garantează faptul că veți fi acceptat ca student de arhitectură în anul al treilea.

Informatii suplimentare:

 • Primul termen de vară: 6 iunie - 6 iulie (examene 7 - 8 iulie)
 • Al doilea termen de vară 11 iulie - 9 august (Examene 10 - 11 august)

Ajutorul financiar: În timpul procesului de admitere, vă recomandăm să solicitați ajutor financiar. Dacă sunteți interesat de programul de studii de lucru, vă rugăm să marcați acest lucru în formularul FAFA. Elevii nu vor fi eligibili pentru burse universitare universitare și burse de studii Colegiul de Arhitectură până după acceptare. La admitere, elevii sunt considerați a fi studenți la Texas Tech University at El Paso și vor avea acces la aceleași resurse disponibile studenților la TTU la Lubbock.

Ajutorul financiar este distribuit în baza unei înscrieri cu normă întreagă și a câtorva alte cerințe de eligibilitate. Statutul pentru semestru se bazează pe numărul de ore de credit în care un student este înscris în clasa a 12-a în semestre de toamnă și primăvară, iar ajutorul financiar este plătit corespunzător. Participarea la mai puțin de normă întreagă ar putea însemna o reducere a ajutorului financiar.

Consilierea: Odată ce sunteți acceptat în ambele campusuri, veți participa la o sesiune de orientare obligatorie ținută la TTU la campusul El Paso. De asemenea, vi se va cere să vă întâlniți cu consilierul dvs. înainte de a începe cursurile.

Cărți de identitate și conturi de e-mail: veți începe procesarea ID-urilor în timpul orientării. Odată ce vi se eliberează un cont de e-mail al Universității Texas Tech, toată comunicarea universității trebuie făcută folosind acest cont de e-mail.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare April 24, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date