BS în biologie - LIU Brooklyn

Long Island University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BS în biologie - LIU Brooklyn

Long Island University

Despre

BS în biologie este conceput pentru a pregăti studenții pentru studii superioare sau profesionale, precum și pentru intrarea pe piața muncii. Elevii completează un total de 120 de credite și pot alege să se specializeze în biologie moleculară. Elevii care aleg să se specializeze în această concentrare trebuie să completeze toate cerințele pentru BS în biologie. De asemenea, aceștia trebuie să urmeze cursuri de biologie specifice, ca parte a opțiunilor de biologie avansată.

Cerințe de credit și GPA

  • Credite totale minime: 120
  • Arte liberale minime
  • Credite minime majore: 36
  • Credite minime în cursuri
  • Cerință auxiliară: a se vedea mai sus
  • Cerința de distribuție: a se vedea mai sus
  • GPA minime majore: 2.0
  • GPA totală minimă: 2,0

Acreditari

Toate programele de licență și postuniversitare de la LIU Brooklyn sunt înregistrate la Departamentul de Educație al statului New York și sunt acreditate de Comisia pentru Învățământul Superior al Asociației Statelor de Mijlocie a Colegiilor și Școlilor Liceale. În plus, diferite programe academice din cadrul Colegiului Richard L. Conolly de Arte și Științe Liberale sunt acreditate de organizații profesionale, ceea ce înseamnă că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate educațională, determinate de liderii în domeniu.

ASOCIAȚIA PSIHOLOGICA AMERICANĂ

Ph.D. în Psihologia Clinică, oferită de Departamentul de Psihologie, a fost acreditată din 1974 de către Asociația Psihologică Americană (APA), care își are sediul la Washington, DC și este cea mai mare asociație de psihologi din întreaga lume. Acreditarea APA este un proces voluntar, neguvernamental de auto-studiu și de revizuire externă destinat să evalueze, să consolideze și să recunoască public calitatea în învățământul superior. Ph.D. în cea mai recentă vizită de acreditare a APA din Clinical Psychology, a avut loc în 2007, când programul a primit statutul de acreditare completă.

SOCIETATEA CHIMICĂ A AMERICANEI

BS în chimie, oferit de Departamentul de Chimie, este certificat de către Comitetul de formare profesională a American Chemical Society (ACS). Programele de diplomă care beneficiază de certificare ACS oferă o educație riguroasă, largă în domeniul chimiei, și sunt caracterizate de facultate și facilități de ultimă generație. Absolvenții programelor certificate ACS dispun de experiențe experimentale și de comunicare care le pregătesc pentru carieră sau continuă studiile la nivel de absolvent. Angajatorii și școlile postuniversitare recunosc valoarea acreditării ACS.

AMERICANA SPEECH-LANGUAGE-HEARING ASOCIATIE (ASHA)

MS în discursul de limbă-patologie, oferite de către Departamentul de Științe și Disfuncții de comunicare, este acreditat de Asociația American vorbire-limbă-ascultare (ASHA). ASHA este o asociație profesională, științifică și acreditate, cu peste 140.000 de membri și afiliați. ASHA reprezintă patologi de limbaj de vorbire, audiologi, oameni de știință de vorbire, de limbă și de auz în Statele Unite și la nivel internațional.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 15, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala