BS în biologie - LIU Post

Long Island University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BS în biologie - LIU Post

Long Island University

Despre

Un maestru în biologie va îndeplini automat cerințele de admitere la aproape toate programele de absolvent, precum și cele mai multe școli medicale, stomatologice și veterinare. Acest program de gradul acoperă fundamentele biologiei cu oportunități de a explora o gamă largă de subiecte, cum ar fi anatomia primatelor, genetica umană, regnul plantelor, biologia marină și microbiologia.

Gradul Bachelor of Science este ideal pentru cei care intenționează să devină doctori, dentiști sau medici veterinari și include cursuri de matematică și informatică. Acest program este, de asemenea, o pregătire excelentă pentru astfel de cariere ca biolog, ecologist, botanist, oceanograf, genetician, chiropractician, tehnician medical, farmacolog, educator, cercetător sau nutriționist.

concentraţii

Departamentul de Biologie de la LIU Post oferă trei concentrații în cadrul programului BS în Biologie: Științe pre-medicale; Molecular Genetics-Cell; și ecologie, evoluție și comportament. Concentrațiile asigură fundația academică pentru admiterea viitoare în școli medicale, dentare sau veterinare și în alte domenii sanitare și științifice.

Ca parte a curriculum-ului, elevii desfășoară un an de cercetare într-un laborator profesional și primesc cunoștințe practice în metodele și tehnicile de cercetare științifică. Această experiență va oferi elevului un avantaj atunci când solicită admiterea la școala absolvent sau profesional.

Concentrația științelor pre-medicale oferă cursuri în domeniul microbiologiei, proceselor bolilor, fiziologiei comparative, biologiei moleculare, biologiei cancerului și farmacologiei. Această concentrare este destinată studenților interesați să se adreseze școlilor medicale, dentare sau veterinare. De-a lungul programului de studii, studenții vor primi specializată prin îndrumare de pre-medicale, pre-dentare și pre-veterinar facultatea de consilier.

În cadrul concentrării celulelor genetice moleculare, ofertele de curs includ fiziologia comparativă, biologia moleculară, histologia, biologia dezvoltării, zoologia nevertebratelor, anatomia comparativă a vertebratelor și biologia marină tropicală. Înarmați cu această specializare, studenții pot urma doctorat. programe și / sau cariere în industrie, cercetare, universități, spitale și laboratoare.

Concentrația ecologică, evoluție și comportament oferă o gamă largă de cursuri în domeniul ecologiei, microbiologiei, zoologiei vertebrate, paleontologiei vertebrate, comportamentului animalelor, biologiei marine, structurii și funcției plantelor și biologiei conservării. Această concentrare duce la doctorat specializat. programe și / sau cariere în conservare, faunei sălbatice, conservare, pescuit și parcuri naționale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 15, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - Brookville, New York
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Brookville, New York
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala