Read the Official Description

Prezentare generală

Programul de Chimie de la Alderson Broaddus University este conceput pentru a oferi studenților o bază solidă și amplă pe care își întemeiază cariera. Chimia poate fi fără îndoială privită ca un domeniu fascinant în știință, pentru că este atât de important pentru viața noastră de zi cu zi. Nu există o singură zi în viața noastră care să treacă fără "atingerea" chimiei. Chimia este adesea menționată ca o știință centrală, deoarece se conectează fizica și matematica, biologia și medicina, precum și științele pământului și ale mediului. Pe scurt, totul este chimic!

Pentru un student care dorește să majoreze în chimie, se află înainte o lume a științei care se dezvoltă rapid, cu noi aplicații, care ajung constant în alte domenii.

Multe opțiuni de carieră

Odată cu schimbarea științei și a tehnologiei și avansarea în furt, o cunoaștere semnificativă în chimie servește ca o bază excelentă pentru mai multe studii avansate. O cunoaștere a chimiei este adesea necesară într-o serie de profesii, cum ar fi medicina, farmacia, tehnologia medicală, medicina nucleară, biologia moleculară, biotehnologia, farmacologia, toxicologia, știința agriculturii, știința hârtiei, știința farmaceutică, managementul deșeurilor periculoase, și legea brevetelor. Astfel, o diplomă de chimie poate fi combinată în mod eficient cu o activitate avansată în alte domenii, care poate conduce, de exemplu; pentru a deveni avocat de brevete împreună cu o diplomă de drept. Posibilitățile de carieră pentru absolvenții de chimie sunt, fără îndoială, variate. Ocuparea forței de muncă în industria chimică în care se dezvoltă produse chimice cum ar fi materialele polimerice, produsele farmaceutice, aromele, conservanții, coloranții sau parfumurile este încă cea mai căutată carieră pentru un absolvent de chimie. Chimia studiată în contextul mediului deschide ușa protecției mediului, conservării pământului și a energiei.

Ingineria chimică, chimie principală, se ocupă cu proiectarea, fabricarea și funcționarea mașinilor și instrumentelor pentru transformarea materiilor prime în produse și pentru realizarea de reacții la scară largă într-un mod eficient, ecologic. Inginerii chimici aplică cunoștințele chimice pentru a completa disciplina de inginerie. Astfel, obținerea unei diplome de master în chimie sau in inginerie chimică deschide mai multe opțiuni. Un grad terminal, cum ar fi un doctorat oferă o opțiune deschisă pentru a proiecta și dezvolta propriul program de cercetare.

O diplomă de licență în chimie combinată cu biologie este, de asemenea, un grad ideal de pre-medicină. Un fundal de chimie va fi de ajutor în școala medicală atunci când studiază biochimie, endocrinologie, fiziologie, microbiologie, și farmacologie. Chimie este, de asemenea, un excelent major pentru studenții de planificare cariere în alte profesii de sănătate, cum ar fi farmacie, stomatologie, optometrie și medicina veterinară. Toate aceste programe profesionale necesită chimie pentru admitere.

Și cine poate ignora posibilitățile de a preda chimie în școli și colegii? Lista opțiunilor de carieră pentru absolvenții de chimie nu poate fi niciodată declarată "completă". O ramură versatilă în domeniul științei, chimia pregătește studenții cu abilități analitice, logice, verbale și matematice. Aceste abilități sunt esențiale în orice loc de muncă. Intelectual provocat, un absolvent de chimie este foarte apreciat și bine-recompensat.

Atenție personală și individuală

Din cauza mărimii clasei mici, elevii primesc o atenție personală și o îndrumare apropiată de la membrii facultății, pe care elevii le cunosc în cele din urmă ca profesori, cercetători, mentori, consilieri și prieteni. La Alderson Broaddus, studentul poate fi sigur că poate folosi oricare dintre facilitățile necesare pentru studiul său. În timp ce școlile mai mari se pot lăuda cu mai multe echipamente, majoritatea fiind rezervate studenților și absolvenților. Laboratoarele de la Alderson Broaddus au componentele esențiale de echipament pentru ca elevul să învețe și să intre cu succes în lumea muncii sau în domenii de studiu avansat.

Experienta de cercetare de licenta

Elevii dobândesc experiență de cercetare valoroasă la Alderson Broaddus University care îi va ajuta să obțină acceptarea în școlile postuniversitare și profesionale. Studentul poate fi, de asemenea, posibilitatea de a obține sprijin financiar de vară pentru cercetare finanțat prin subvenții de la Colegiul Appalachian College și alte agenții.

O tradiție de excelență

Alderson Broaddus University este binecunoscuta pentru excelenta in pregatirea profesionistilor in domeniul stiintei si al sanatatii. Mai mult de jumătate dintre studenții care au absolvit Alderson Broaddus University sunt înscriși în programe legate de medici, cum ar fi Asistentul medicului și Nursing, sau în alte programe bazate pe știință. Absolvenții Alderson Broaddus au, de asemenea, un record remarcabil de acceptare în școlile profesionale de interesul lor, cum ar fi școala medicală și stomatologică, precum și la programele de studii superioare în școlile postuniversitare.

Oportunități de distincție

Elevii de la Alderson Broaddus University au multe oportunități de distincție în studiul lor cu facultatea excelentă a Colegiului de Știință, Tehnologie și Matematică. Cu dimensiuni relativ mici și oportunități de cercetare avansată, încorporate cu îndrumări de la facultate excelente, se poate afirma că un student la Alderson Broaddus este expus la cele mai bune caracteristici care nu sunt standard în universitățile mai mari.

Cursuri necesare:

Curs # / Ore de credit / Nume curs

_____ CHEM 200 4 Chimie generală I *

_____ CHEM 210 4 Chimie generală II

_____ CHEM 215 4 Chimie anorganică

_____ CHEM 250 4 Metode analitice și instrumentale

_____ CHEM 310 4 Chimie organică I

_____ CHEM 311 4 Chimie organică II

_____ CHEM 315 4 Chimie fizică

_____ CHEM 350 4 Analiza și proiectarea instrumentală

_____ CHEM 305 4 Principiile biochimiei

Sau CHEM 370 4 Biochimie

_____ CSCI 134 3 Introducere în calculatoare *

_____ MATH 231 4 Calculul I

_____ MATH 251 3 Statistici *

_____ NSCI 361 1 Metode de cercetare I

_____ NSCI 362 1 Metode de cercetare II

_____ NSCI 461 1 Proiect de cercetare senior

_____ PHYS 221 4 Fizica generală I

_____ PHYS 222 4 Fizica generală II

Este necesar un minor (cel puțin 14 ore semestru) care să fie aprobat de către consilier și decanul Colegiului de Știință, Tehnologie și Matematică, contribuind la obiectivele carierei elevului. În timp ce oricare dintre minorii aprobați enumerați în Manualul de programe academice pot fi, în principiu, luați pe cei din Colegiul de Științe, Tehnologie și Matematică plus Comunicare, Științe Politice, Psihologie, Sociologie din Colegiul de Științe Umaniste și Sociale și toți minorii de afaceri din Colegiul de Afaceri și Management, precum și Școala de Educație ar fi cu siguranță potriviți pentru carierele pe care chimiștii le-au ales în mod istoric.

Limba străină: Nu este obligatorie, dar cel puțin un semestru de limba germană este recomandat pentru studenții care anticipează studii postuniversitare în chimie

Programul de Studii Liberale: Așa cum se subliniază în fișa de verificare a studiilor de liberalizare corespunzătoare * Indică cursuri care îndeplinesc, de asemenea, cerințele de studii liberale

Printre cerințele pentru absolvire, studentul trebuie să aibă o medie de 2,00 în major și să finalizeze cu succes un proiect de cercetare.

Program taught in:
Engleză
Last updated May 25, 2018
Acest curs este
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019