BS în contabilitate - LIU Post

Long Island University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BS în contabilitate - LIU Post

Long Island University

Despre

Contabilitatea este una dintre cele mai practice, flexibile și specializate în fiecare domeniu al forței de muncă. Contabilii gestionează cărțile, analizează informațiile financiare și consultă conducerea superioară cu privire la deciziile de afaceri esențiale.

Pentru studenții care se bucură de lucrul cu numere și analiză detaliată a datelor, o diplomă în contabilitate este o poartă de acces la o carieră în orice domeniu de interes. Echipe sportive, bănci, întreprinderi mici, persoane fizice, artiști înregistrați, companii importante de film, instituții academice, agenții guvernamentale, organizații nonprofit, organizații de caritate, spitale ... Toată lumea are nevoie de un contabil pentru a gestiona veniturile, cheltuielile, salarizarea, chestiuni financiare.

Facultățile noastre sunt pionieri dovediți în domeniul lor și aduc experiență în lumea reală în sala de clasă și incorporează cele mai recente tehnologii și aplicații software în domeniile contabilității digitale și fiscalității

Bachelor-ul de 120 de credite în contabilitate este o pregătire ideală pentru o carieră în domeniile contabilității, fiscalității și serviciilor pentru întreprinderi. Profesori cu o vastă experiență profesională și acreditări academice de vârf conduc clase mici, interacționând îndeaproape cu studenții.

Elevii au oportunități de stagii la firme de contabilitate Big Four, precum și firme mijlocii și mici. În plus, Societatea de Contabilitate Poștală LIU și capitolul Kappa Omicron din Beta Alpha Psi reunesc practicieni profesioniști în contabilitate și specializări contabile prin evenimente formale și informale pe tot parcursul anului. Este comun pentru studenții din program să aibă oferte de angajare cu normă întreagă chiar înainte de absolvire. Absolvenții acestui program se găsesc în poziții de conducere la principalele firme de contabilitate și servicii de afaceri din New York.

BS în obiectivele de învățare contabilă

  1. Demonstrați cunoștințele și înțelegerea fundamentelor contabile.
  2. Demonstrați capacitatea de a aplica concepte contabile.
  3. Demonstrarea abilităților de comunicare orală și scrisă eficiente.
  4. Utilizați tehnologia informației pentru luarea deciziilor și rezolvarea problemelor în afaceri.
  5. Înțelegerea responsabilităților profesionale și a metodelor de identificare și abordare a aspectelor etice în afaceri și contabilitate.
  6. Înțelegerea naturii globale a contabilității și a mediului de afaceri de astăzi.
  7. Demonstrați abilități de colaborare eficiente.

Cerințele de admitere

  • Persoanele care primesc bobocul trebuie să aibă o medie solidă B (media de 3,0 sau 82-85) și o medie SAT de 1000 (citire critică și matematică combinată) sau compozit ACT de 20 sau mai mare.
  • Studenții de transfer trebuie să fi finalizat mai mult de 24 de credite colegiale. Un minim de colegiu GPA de 2.0 este necesar pentru revizuirea aplicațiilor. Dacă ați finalizat mai puțin de 24 de credite, trebuie să trimiteți și transcrieri de liceu și scoruri SAT / ACT.

Trimiterea unei cereri de admitere

Toți candidații pot solicita admiterea la LIU Post la My LIU sau folosind butonul Aplicați acum în colțul din dreapta sus al acestei pagini. Pentru mai multe informații despre procesul de aplicare, vizitați pagina de pornire Office Admissions.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 27, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - Brookville, New York
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Brookville, New York
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala