Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Bine ați venit la Programul de design interior de la High Point University . Găzduit în Școala de Artă și Design, accentul este pus pe designul comercial și rezidențial, având în vedere relația noastră de lungă durată cu Market Point și lideri de design recunoscuți la nivel național. Curriculum-ul pune accentul pe abilitățile critice și creative de gândire, integrarea modulelor de curs și oportunitățile pentru stagii și studiile în străinătate.

Cerințele de admitere (scăderea efectivă 2018)

High Point University recunoaște că mulți studenți, din diverse motive, aleg să nu urmeze cursuri de artă / design sau nu au acces la cursuri de artă / design în liceu. În consecință, Departamentul de Mobilier de Acasă și Design Interior a creat trei cursuri de diagnosticare pentru cele două programe profesionale care îi introduc pe studenți la istoria și teoria fondării (de exemplu, elemente și principii de proiectare), procesul de proiectare și posibilitatea de a aplica aceste informații un studio la nivel de intrare care se concentrează pe rezolvarea problemelor creative tridimensionale. La finalizarea acestor trei cursuri (INT 1100, 1220, 1280), elevii trebuie să prezinte un portofoliu al muncii lor înainte de a fi admiși oficial în majoritatea lor. Înainte de finalizarea cu succes a revizuirii portofoliului, elevii interesați de ID și VMD sunt plasați într-un statut condiționat, după cum indică denumirile pre-ID și pre-VMD ale registratorului.

Pentru Portfolio Review, elevii prezintă un portofoliu de lucrări care constă în proiecte selectate de la cursurile de fundație de la începători. Facultatea va evalua calitatea portofoliului de muncă împreună cu comportamentul profesional al elevului (participarea, etica muncii, abilitatea de a accepta critici constructive) și GPA globală. Programul nu are o cotă și poate accepta toți studenții care respectă standardele departamentului. Cu toate acestea, este puțin probabil ca studenții să treacă prin analiza portofoliului, dacă solicitantul are un nivel inferior unei GPA cumulative de 2,5 sau o notă C sau mai mică, în oricare dintre cele trei cursuri fundamentale. Un student care nu trece nici unul dintre cele trei cursuri de bază nu este eligibil pentru a aplica pentru admiterea în majore. Elevii pot relua cursul și pot aplica în primăvara viitoare pentru admiterea în toamnă; cu toate acestea, studenții nu se pot aplica programului mai mult de două ori.

După acceptarea formală în cadrul programului major, studenții trebuie să obțină un grad de "C" sau mai mare, în toate cursurile necesare majore specifice pentru a avansa în program. Pentru a absolvi cu un BS în design interior sau un BS în Visual Merchandising Design, studenții trebuie să aibă un GPA global de 2,0 sau mai mare, în conformitate cu cerințele universității.

Designul interior este unul dintre cele mai importante majore ale HPU

 • Elevii au acces exclusiv și relații de lungă durată cu High Point International Home Furnishings Market
 • Expunerea la toate aspectele de design oferă studenților posibilitatea de a-și comercializa angajatorii și flexibilitatea la locul de muncă, făcându-le să fie candidați perfecți pentru promoții și mișcări laterale
 • Elevii au posibilitatea de a absolvi un certificat de design de la Institutul Lorenzo de 'Medici din Florența, Italia
 • Elevii au acces la liderii de proiectare de top, oferindu-le oportunități de a interacționa cu profesioniștii din industrie
 • Curriculum-ul este împărțit în patru părți: profesia de design interior, comunicare de proiectare, explorare socială și culturală și tehnologii de construcție și studio
 • Absolvenții studenților cu licență științifică
 • Programul de Design Interior are o acreditare CIDA și îndeplinește cerințele educaționale pentru practicanții designerilor care doresc să urmeze examenul NCIDQ

Rezultat complet

Ca recunoaștere a nevoilor industriei, competențele de bază HPU și organismul nostru regional de acreditare, Asociația sudică a colegiilor și școlilor, facultatea a identificat un rezultat unic, cuprinzător.

Absolvenții programului Bachelor of Science în Design Interior posedă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a îndeplini cu succes cerințele de locuri de muncă pentru pozițiile de intrare la nivel de design interior.

Facultatea a identificat 6 obiective programatice esențiale pentru ca elevii să obțină rezultatul menționat mai sus. Ei vor demonstra capacitatea de a:

 1. Definește problema deoarece se referă la domeniul designului de interior.
 2. Să se angajeze în investigații pre-proiectare care demonstrează capacitatea de a aduna și de a analiza informații relevante, de a evalua problemele și de a stabili prioritățile.
 3. Explorați și generați soluții creative printr-un proces sistematic și coordonat de proiectare care integrează preocupări funcționale și estetice.
 4. Justificați și apărați soluțiile de proiectare deoarece acestea se referă la criteriile relevante derivate din problemă / program sau concepte mai mari care recunosc cele mai bune practici sau inovații (de exemplu, socio-economice, durabilitate, probleme globale).
 5. Conduceți (scris, grafic, oral) intenția într-o manieră profesionistă adecvată audienței.
 6. Utilizați abilitățile de viață pentru a spori productivitatea, flexibilitatea, adaptabilitatea și colegialitatea (prezentare, leadership, managementul timpului, angajament, cursanții de-a lungul vieții, mințile curioase).

Acces fără egal la piața de mobilier High Point

Situat într-una din cele mai mari zone metropolitane din Carolina de Nord, High Point University are legături directe cu comunitatea și multe întreprinderi din zona înconjurătoare care oferă oportunități de stagiu în designul interior. Elevii au, de asemenea, acces la High Point Furniture Market, expoziția premier de mobilier și de design din lume, care se desfășoară de două ori pe an în timpul semestrelor de toamnă și de primăvară. Piața de mobilă High Point oferă studenților o oportunitate unică de a vă conecta, de a lucra și de a învăța alături de profesioniști de top din întreaga lume.

Ce pot face cu o diplomă în design interior?

Absolvenții HPU cu diplome în design interior au o carieră în:

 • Proiectare asistată de calculator
 • Design interior interior
 • Proiectarea instalațiilor medicale
 • Ospitalitate și facilități de divertisment
 • Merchandising Management
 • Design interior interior
 • Designul de retail
 • Managementul magazinelor de retail

Cerințe de curs

Școala de Artă

BS în design interior
Cerințe majore
Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la High Point University »

Ultima actualizare July 30, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
Price
35,118 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019