BS în finanțe - LIU Brooklyn

Long Island University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BS în finanțe - LIU Brooklyn

Long Island University

Despre

Piețele financiare complexe conduc economia mondială, iar o înțelegere a acestor piețe este esențială pentru întreprinderile care se confruntă în prezent cu o piață financiară globală în continuă schimbare. Dacă sunteți interesat de o carieră în acest domeniu interesant, rapid, lucrați pe piața bursieră sau în sectorul privat sau public bancar și financiar, veți găsi studiul de finanțare a fi interesant și plin de satisfacții.

Banca de 120 de credite în finanțe oferă studenților o înțelegere largă a principiilor care guvernează instituțiile și piețele financiare și strategiile pe care le utilizează pentru a maximiza randamentul investitorilor, reducând în același timp riscul. Programul dezvoltă competențele profesionale ale studenților în calitate de directori financiari și le pregătește pentru cariere în finanțe corporative, bancare de investiții, securitate financiară internațională, brokeraj de analiză și tranzacționare de valori mobiliare și managementul portofoliului. Recent, absolvenții LIU Brooklyn lucrează la Bursa din New York, Quick

Antreprenoriatul @ LIU

Gânditorii antreprenoriale creează valoare în societate utilizând inovația în condiții de incertitudine. Capacitatea de a gândi antreprenorial este esențială pentru toți elevii, indiferent de planurile lor majore sau de carieră. Programul de antreprenoriat de la LIU Brooklyn este conceput pentru a angaja studenții să se gândească la antreprenoriat în timp ce învață să-și execute viziunea în mod eficient și eficient.

Procesul antreprenorial cere studenților să pună întrebări dificile cu privire la natura afacerii lor, folosind abilitățile dezvoltate pe întregul nucleu al afacerii. Care sunt beneficiile produsului sau serviciului și cum este acesta diferențiat de concurență? Care este piața țintă și cum va fi pătruns? Cum va fi produs produsul sau serviciul? Ce personal este necesar și cum va fi gestionat? Care sunt riscurile asocierii și ce se poate face pentru a le reduce? Care sunt implicațiile financiare ale planului? Ce resurse, inclusiv finanțare, sunt necesare?

Cea mai bună modalitate de a înțelege procesul antreprenorial este de a lua o abordare practică, experimentală. În acest majore, elevii vor interacționa intens cu comunitatea de afaceri, atât în ​​interiorul și în afara sălii de clasă și să producă un plan care este atât de apărare pentru potențialii investitori și acționabile în lumea reală.

Există trei modalități de a studia antreprenoriatul la LIU Brooklyn. La nivel de licență, există un minor și unul minor.

Asociații de studenți, organizații

Școala de Afaceri, Administrație Publică și Științe ale Informației are un număr de asociații, organizații și cluburi studențești la care studenții se pot alătura. Aceste grupuri oferă studenților oportunitatea de a se întâlni și de a se conecta cu alți studenți, membri ai facultăților și profesioniști care împărtășesc interese similare. Acestea încurajează creșterea personală și profesională și oportunitățile de lider în afara sălii de clasă și sunt adăugiri minunate la CV-ul dvs. Această pagină Web oferă o imagine generală a fiecărui grup. Îndemnăm studenții să se implice în grupul care se referă la cariera lor. Acei studenți care au încă să aleagă un maestru se pot implica, de asemenea, în aceste asociații, organizații sau cluburi studențești pentru a explora diverse căi de carieră în cadrul Școlii de Afaceri, Administrație Publică și Științe ale Informației.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 28, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala