Citește Descrierea Oficială

Diploma de licență în domeniul geologiei este un program riguros care pregătește studenții pentru studiul postuniversitar de muncă ca geolog profesionist. Diploma de licență este similară, dar este destinată studenților interesați de carieră în educația științifică sau managementul resurselor naturale. Minorii din domeniul geologiei și al științei spațiului pământului sunt disponibili pentru studenții care doresc să urmeze științe marine, astronomie, geografie sau științe naturale.

fotografie a elevului CSAV cu lavă Centrul de Studiere a Vulcanilor Active (CSAV) este un program de instruire și outreach stabilit de Legislativul de stat Hawai'i în 1989. Misiunea CSAV, amplasată în UH Hilo Geology Building, este de a oferi instruire și informații despre vulcan și pericolele naturale care apar în Hawai'i și în întreaga lume. Acest lucru se realizează printr-o varietate de programe: vizitarea publicului, inclusiv vizitele la școli și prezentarea de prelegeri și simpozioane publice; un program de vară de formare a oamenilor de știință din țările în curs de dezvoltare în tehnici în monitorizarea și răspunsul la pericolele vulcanice; mai multe proiecte de cercetare; precum și producerea de programe informative publice privind pregătirea și răspunsul la riscurile naturale pentru locuitorii din Hawai'i.

Geologia este studiul pământului: forma și compoziția sa, schimbările pe care le-a suferit și forțele dinamice care îl modelează astăzi. Geologii sunt interesați de ceea ce face ca vulcanii să explodeze, ce forțe produc lanțuri montane, unde se produc cutremure și cum pot fi prezise, ​​cum ghețarii decupează peisajul și unde pot fi localizate petrol și minerale.

Misiunea Departamentului Geologie UH Hilo din UH Hilo este de a oferi studenților o bază riguroasă și de înaltă calitate în domeniul științei geologice. Obiectivul principal este de a pregăti studenții pentru studii postuniversitare, de a lucra ca geologi profesioniști sau de a avea o carieră în învățământul secundar, în planificare sau în gestionarea resurselor naturale. Departamentul de Geologie susține, de asemenea, misiunea de arte liberale a Universității, oferind studenților cu studii generale o cunoaștere mai amplă a mediului lor natural. Deși livrarea de studii de licență de calitate este în centrul eforturilor Departamentului, Departamentul sprijină și contribuie la avansarea cunoștințelor științifice, aplicarea cunoștințelor geologice, educația comunității și serviciile.

Programul de Geologie expune elevii la teoria și aplicarea unei game largi de discipline în cadrul geosciențelor. Curriculum-ul se concentrează asupra compoziției, structurii, istoriei și dinamicii Pământului. Elevii vor dobândi un fundal puternic în științele de bază, deoarece abordează probleme geologice utilizând instrumentele de chimie, fizică și matematică. Setarea naturală unică a lui Hilo pe panta unui vulcan activ îl face un loc ideal pentru a experimenta din prima parte aspectele mai dinamice ale geologiei.

Atât activitățile de laborator cât și cele de teren sunt componente importante ale programului, iar studenții se pot aștepta să-și dezvolte abilitățile descriptive, analitice și interpretative. Elevii sunt sfătuiți că excursiile de teren sunt uneori efectuate în afara orelor de curs.

Studiul geologiei pregătește studenții pentru cariere în domeniul științei mediului, al resurselor naturale și al cercetărilor științifice pe teme diverse, cum ar fi vulcanismul și hidrologia. Mulți dintre studenții care au absolvit programul BS continuă să urmeze diplome de absolvent.

Obiective pentru învățarea elevilor în maiorul

Conţinut

Atât programele BS cât și BA în Geologie sunt concepute pentru a conduce la stăpânirea studenților de concepte de bază și de vocabular în următoarele domenii:

 • Placi tectonice
 • Originea și clasificarea rocilor și a mineralelor
 • Perioada geologică și modul în care aceasta se referă la evenimente majore din istoria Pământului și a vieții sale
 • Proprietățile geofizice ale Pământului și deformarea crustei
 • Procesele care formează suprafața Pământului
 • Riscuri și probleme legate de mediu

Aptitudini

Absolvenții sunt, de asemenea, de așteptat să:

 • Dezvoltați abilitățile de observare și înregistrare a elementelor și proceselor geologice.
 • Dezvoltarea competenței în interpretarea datelor din domeniul științelor pământului, incluzând atât analize calitative cât și cantitative.
 • Explicați conceptele de știință a Pământului în scris.
 • Devino expert la:
  • Localizarea și interpretarea literaturii științifice
  • Oferirea de prezentări orale
  • Utilizarea computerelor la un nivel compatibil cu practica profesională curentă.

Aspecte specifice ale programului

Laboratoarele Departamentului, sălile de clasă și facilitățile de sprijin au fost concepute pentru a găzdui un program complet și de ultimă oră de geologie. Printre facilitățile de laborator se numără cele pentru pregătirea rocilor, mineralogia și petrologia, chimia umedă, monitorizarea seismică și laboratorul informatic al sistemului de informații geografice (GIS).

Elevii au, de asemenea, acces la instrumentele și calculatoarele utilizate pentru monitorizarea vulcanilor prin intermediul Centrului de Studiere a Vulcanilor Active (CSAV), care este un program de instruire și outreach asociat cu Departamentul de Geologie. Misiunea CSAV este de a oferi instruire și informații despre pericolele vulcanice și naturale care apar în Hawai'i și în întreaga lume. Instrumentele disponibile pentru programul Geology prin CSAV includ receptoare GPS (Global Positioning System), stații de teren totale și instrumente EDM, instrumente precise de nivelare, seismometre portabile și instrumente geochimice de gaz.

Clubul de Geologie este o organizație activă studențească care oferă experiențe de teren și interacțiune cu alte persoane interesate de geologie.

BS în cerințele geologice

Grupul 1. Învățământul general, cerințele de bază, de zonă și integrare în vigoare în toamnă 2011

Elevii pot alege să absolvească în conformitate cu cerințele de bază pentru învățământul general, zonă și integrare și cerințele de absolvire în vigoare la data la care au intrat în sistemul UH, când au intrat în UH Hilo sau când au absolvit, cu condiția să nu existe o pauză în înscriere.

Elevii ar trebui să se întâlnească cu consilierul lor academic pentru a se asigura că se înscriu în cursuri care le vor permite să îndeplinească aceste cerințe, precum și cerințele pentru majore și pentru absolvire. Unele cursuri pot îndeplini atât cerințele educației generale, cât și cerințele majore.

Grupa 2. Cerințe principale și credite atribuite (73 credite)

Toate cursurile necesare în GEOL din Grupa 2, Cerințe majore, trebuie completate cu o notă de "C" sau mai bună.

 1. Cursuri necesare de la geologie
  • GEOL 111-111L Înțelegerea Pământului (3), Înțelegerea Laboratorului Pământ (1)
  • GEOL 112-112L Istoria Pământului
  • GEOL 212 Materiale pentru pământ I: Minerale (4)
  • GEOL 320 Erth Mat II: Igneous / Meta Rock (4)
  • GEOL 330 Deformarea pământului (4)
  • Procesele sedimentare GEOL 340 (4)
  • GEOL 342 Procese de suprafață a pământului (3)
  • Metode de câmp GEOL 370 (3)
  • GEOL 445 GIS pentru geologie (3) sau GEOL 450 de teledetecție geologică (3)
  • GEOL 495A-495B Seminar (1), Seminar (1)
  • Și nouă ore suplimentare de semestru în cursurile GEOL la nivel de 300 sau 400 de niveluri. (9)
 2. Cursuri obligatorii din domenii conexe
  • CHEM 161-161L Chimie Generală I (3), Laboratorul de Chimie Generală I (1)
  • CHEM 162-162L Chimie Generală II (3), Laboratorul de Chimie Generală II (1)
  • ENG 225 Scrierea pentru știință
  • MATH 241 Calculul I (4)
  • Calculul MATH 242 II (4)
  • PHYS 170-170L Fizica I: Mecanica (4), Laboratorul de fizica I (1)
  • PHYS 272-272L Genul fizic II: Elec

Total ore de semestru necesare pentru BS în geologie

120 de credite necesare.

notițe

 1. Elevii trebuie să câștige cel puțin o sumă de 2,0 GPA în cursurile necesare pentru major.
 2. Cel puțin 32 de credite trebuie obținute în cursuri la nivel de 300 sau 400 de niveluri. Cursurile din grupa 2 furnizează 32 din aceste credite.
 3. Elevii care se pregătesc pentru școala absolventă ar trebui să ia în considerare luarea unui curs de teren de vară în Geologie și eventual MATH 300 Ecuații Ordinare Diferențiale (3) (Ecuații Diferențiale Ordinare), CS 150 Introducere în Informatica I (3) (Introducere în Informatică) sau PHYS 260 Fizica computațională
 4. Pentru a obține o diplomă de licență în Geologie, studenții trebuie să îndeplinească cerințele pentru majore și să îndeplinească toate cerințele universitare de gradul de bacalaureat.
 5. Elevii care doresc să facă progrese în timp spre absolvire sunt rugați să acorde o atenție deosebită tuturor cerințelor de grad.
 6. În plus, atunci când planificați un program de cursuri, este imperativ să cunoașteți premisele cursului și frecvența cu care sunt oferite cursurile. Aceste informații sunt disponibile în lista de cursuri din acest catalog.
 7. Pentru a asigura progresul spre finalizarea gradului, elevii sunt rugați să se întâlnească cu un consultant în fiecare semestru înainte de înregistrare.
Program predat în:
Engleză
University of Hawaii, Hilo

Vezi 6 mai multe cursuri de la University of Hawaii, Hilo »

Ultima actualizare December 5, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 26, 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
- (2019-2020 de școlarizare) Rezident: 306 USD pe oră de credit. $ 3.672 pentru normă întreagă. Nerezident: 846 USD pe oră de credit. $ 10,152 pentru normă întreagă.
Deadline
Iunie 1, 2019
După locații
După dată
Start Date
Aug 26, 2019
Termen limită de aplicare
Iunie 1, 2019

Aug 26, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Iunie 1, 2019
End Date