BS în informatică - LIU Post

Long Island University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BS în informatică - LIU Post

Long Island University

Despre

Bachelor of Science în Informatică vă oferă cunoștințele și abilitățile tehnice necesare pentru a proiecta și dezvolta sisteme complexe de software. Toate cursurile încorporează un model de învățare experiențial conceput pentru a oferi o bază solidă în abilitățile tehnice și profesionale necesare pentru a reuși, inclusiv cum să realizați sarcini în mediile de afaceri din lumea reală, să dezvoltați abilități de leadership pentru a gestiona eficient echipele și să vă comunicați obiectivele și obiectivele utilizatorii finali într-un format clar și concis.

Departamentul nostru de cadre didactice din domeniul științelor informatice aduce experiență în lumea întreagă în clasă, îndrumând-vă prin provocările pieței globale din secolul al XXI-lea. Aflați programarea interfeței grafice cu utilizatorul; politică, juridică și etică în domeniul tehnologiei informației; structuri avansate de date; și alte componente cheie care construiesc fundamentul carierei de informatică.

Acreditari

Toate programele de licență și postuniversitare de la LIU Post sunt înregistrate la Departamentul de Educație al statului New York și sunt acreditate de Comisia pentru Învățământul Superior al Asociației Statelor Mijlocii de Colegii și Școli Secundare. În plus față de întreaga universitate, diferite alte programe academice din Colegiul de Management sunt special acreditate de organizații profesionale, ceea ce înseamnă că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate educațională, determinate de liderii în domeniu.

Declarația de misiune

Misiunea Școlii de Informatică, Inovație și Inginerie Management este de a pregăti studenții universitari și absolvenți pentru cariere productive în industrie, mediul academic și guvern prin asigurarea unui mediu extraordinar de predare, învățare și cercetare în teoria și aplicațiile programelor specifice domeniile de cunoaștere în fiecare din următoarele domenii:

  • Informatică
  • Dezvoltarea sistemelor informatice
  • Managementul informațiilor și al sistemelor
  • Asigurarea sistemelor și securitatea sistemelor de informare și informare
  • Gestionarea tehnică a proiectelor
Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 15, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - Brookville, New York
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Brookville, New York
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala